A bullworker gyakorlat hatékony?

Próbálj ki egy Bullworkert, ha egy multifunkciós gyakorlóeszközt szeretne. Ez egy kompakt, rugós kivitelű edzőeszköz, melynek gyártója azt állítja, hogy alkalmas több mint 80 gyakorlásra. Gyakorlat fiziológusok kijelentik, hogy minden erőteljes, rendszeres testmozgás mindig hatékony, függetlenül attól, hogy melyik eszközt használja. Az építés és a tartósság is meghatározhatja az eszközök hatékonyságát. A Bullworker 1953-as németországi találmánya óta folytatott folyamatos értékesítése összhangban van a fogyasztói elégedettséggel.

A Bullworker azt állítja, hogy az izometrikus gyakorlatok a leggyorsabb módja annak, hogy felépítsék az izmokat és az erőt. A cég 10 másodperces gyakorlatok sorozatát írja le néhány hét alatt, hogy alakítsa és alakítsa át alakját. Az izometrikus gyakorlatok az izomösszehúzódásokat olyan szilárd ellenállású izmokkal építik, amelyek nem teszik lehetővé mozgásukat. Izometrikusan az izmaid összehúzódnak, de a hossza nem változik. A Bullworker lehetővé teszi, hogy a beépített rugókat összenyomja mindkét végű gomb megnyomásával, majd néhány másodpercig tartja a tömörítési szintet. Az izometrikus gyakorlatokat általában az Egyesült Államok Egészségügyi és Humánerőforrás Minisztériuma “Testmozgás és testmozgás irányelvei” szerint legalább 30 percen keresztül hetente legalább öt napon át hatékonyan ismeri fel.

Az izotóniás gyakorlatokat a Bullworker mondja az állóképesség és az izmos meghatározás alapjainak megteremtéséért, ami olyan vizuális eredményeket hoz létre, amelyek észrevehetik az embereket. Az izotóniás gyakorlatok során az ellenkező irányú mozdulatok ellensúlyozására vállalkozik. Ebben az esetben állandó feszültséget tart, míg az izmok hossza megváltozik. Az izotóniás gyakorlat legjobban ismert példája, a klasszikusan elfogadottnak, a szabad súlyozás. A Bullworker lehetővé teszi az izmok hosszának folyamatos változását, ha a rugókat tömörítik és lazítják, vagy a kábelvezető mozdulatokat.

A Bullworker izometrikus és izotóniás kombinációinak kombinációja Pilates-szerű nyújtást és izomépítést kombinál. Az Iso-motion edzés a Bullworker által megfogalmazott kifejezés. Az izometrikus és izotóniás hatások kombinációjára utal, amelyet sok gyakorlati programja igényel. Például, amikor hasi dörzsölést végzel, térdel, összenyomja a Bullworkert egy adott mennyiség között a mellkasod és a padló között, izotóniás mozgást hozva létre, majd egy időre izometrikus feszültség alatt tartsa. Ez hatékonyan ötvözi a mozgást és az erőt gyakorlatokat.

A férfiak és a nők eltérhetnek az izomcsoportokban, amelyeket meg akarnak formálni vagy erősíteni. A Bullworker azt állítja, hogy kiválaszthatja az egyes nagy izomcsoportok gyakorlatait, hogy erőteljes, tartós eredményeket érjen el. A Bullworker teljes színű, részletes diagramokat mutat be, amelyek 80 különböző gyakorlatot mutatnak és az általuk célzott izmokat. A gyakorlók szakemberei arról számolnak be, hogy ha rendszeresen végeznek ilyen gyakorlatokat, akár egy Bullworkerrel vagy más edzés eszközökkel, számíthat arra, hogy hatékonyak legyenek.

Az Amazonban rögzített fogyasztói felülvizsgálatok például egyenletesen értékelik a Bullworker-t a tartósság szempontjából. A gyártó felsorolja az összes acélszerkezetet, porított és krómozott acél tartósságot, nagy szakítószilárdságú, horgonyzott acélkábeleket és kontúrfogantyúkat. A “Powermeter” a tartósságra gravírozott, nem festett, és állítható kábelvédők és cipzáras tok zsebekkel a tavaszi tároláshoz.

Isometrics

izotóniás

Iso-motion

Férfi és női gyakorlatok

Tartósság