A súlygyarabok, az egészséges zsírként besorolt ​​mogyoróvaj?

A Weight Watchers a diéta programot egy számított pontrendszeren alapítja. Minden élelmiszernek pontértéke van a kalóriák és a tápanyagtartalom alapján. Például 2 evőkanál mogyoróvaj 5 súly figyelő pont. A Weight Watchers a mogyoróvajat egészséges zsírforrásnak minősíti. A mogyoróvaj a különféle Weight Watchers receptek és előrecsomagolt élelmiszerek. Ha elkészíti a mogyoróvaj kiválasztását, győződjön meg róla, hogy ellenőrizze a címkéket, és elkerülje a lehetőségeket hozzáadott cukorral.

A telítetlen zsírok a szervezet számára előnyösek, míg a telített és transzzsírsavak kockázata a szív- és érrendszeri egészségre. A Weight Watchers a földimogyoró vajat ajánlja, mert egészséges, egyszeresen telítetlen zsírsavakat és gazdag, diófélék ízét biztosítja. A szervezetnek szüksége van az esszenciális zsírsavakra, mint például a linolén és a linolénsav, hogy csökkentse a gyulladást és a véralvadást. A zsír az energia és a szigetelés forrását is szolgálja a szervezet számára. Az egészséges zsírok létfontosságúak az agy fejlődéséhez és működéséhez is. Ezenkívül a májas vaj zsírja támogatja a bőr egészségét és segíti a szervezet természetes olajtermelését, ami segít a haj természetes hidratálásában. Ezenkívül az A, E, D és K vitaminokat a véráramon keresztül szállítja a Maryland Egyetem Orvosi Központja szerint a telített zsírok szerint, azonban hozzájárul az artériák keményítéséhez és a koleszterin felhalmozódásához. A telített zsíroknak napi kalóriabevitelük 7% -ára kell korlátozódniuk, és a transzzsírok nem tartalmazhatnak napi kalóriatartalmuk legfeljebb 1% -át az American Heart Association szerint.

A mogyoróvajnak több előnye van, mint az egészséges zsír. Ásványi anyagokat, köztük káliumot és foszfort tartalmaz. Természetesen alacsony a cukor és a szénhidrátok, amely kevesebb, mint 3 gramm cukrot és 6 gramm szénhidrátot tartalmaz 2 evőkanál adagban. A Weight Watchers elősegíti a mogyoróvaj, mert széles körben elérhető, sokoldalú és egészséges fehérjeforrás. Két evőkanál mogyoróvaj biztosít 8 gramm fehérjét. A fehérje az emberi test minden élő sejtében jelen van, és a szervezetnek naponta szüksége van a fehérjére, mert hosszú ideig nem tudja tárolni.

A Weight Watchers egészséges recepteket tartalmaz, amelyek mogyoróvajot tartalmaznak, és otthon is készíthet. A diéta olyan lehetőségeket javasol, mint például a “No-Cook ázsiai Peanut Sauce”, amely egész búza tésztát szitál, vagy salátaöntésként használhatja. A mogyoróvajra vonatkozó egyéb receptek közé tartozik a szenéziai földimogyoró pincével és édesburgonyával, marokkói növényi kuszkuszral és vietnami rákpálinka. Ha hozzá akarsz venni mogyoróvajkát a reggeli reggelihez, próbáld ki a Peanut Butter Whole-Wheat Muffins-t. Egy muffin öt súlyt figyelő pont. Ez a recept teljes kiőrlésű lisztet, sütőport, egészséges lisztet, sót, tojást, világosbarna cukrot, ropogós mogyoróvaj, cukormentes almaszelet, repceolaj, zsírmentes tej és vanília kivonat. Ne felejtse el elkerülni a részlegesen hidrogénezett vagy hidrogénezett olajokat tartalmazó mogyoróvaj, mert transz-zsírt tartalmaz.

Sok ember allergiás a földimogyoróra és a mogyoróvajra, így a Weight Watchers alternatív dióféléket kínál. Javasolják a kesudió vajat, mert egyszeresen telítetlen zsírokat és olajsavat tartalmaz, amely támogatja a szív egészségét. A mandula vaj egy másik Weight Watcher kedvence a dió vajban, mert egészséges zsírsavakat szállít a rost, a kálium, a fehérje, az E-vitamin, a kalcium és a magnézium mellett. A Weight Watchers további szórványokat javasol, beleértve a szójababokból, napraforgómagokból, macadamiákból, pekándiókból és tökmagokból készült mogyorót.

Egészséges zsír

További egészségügyi előnyök

Lehetőségek

alternatívák