A testsúlycsökkenés listája

A testsúlycsökkentés segít az embernek fogyni úgy, hogy étkezés helyettesít. Ahelyett, hogy magas kalóriát fogyaszthatna, azt tanácsolja, hogy kalóriás kontrollos rázást fogyasszon rengeteg vitaminokkal és ásványi anyagokkal. A legtöbb étrendrázó gyártó arra kéri, hogy legalább egy napi étkezés szilárd ételből álljon. Beszélje orvosával arról, hogy a testsúlycsökkentés használatát a diéta részeként használja.

Bár a tervek változatosak, tipikusan napi két rázást fogyaszthat a táplálkozási tervben egy kalóriatartalmú diéta mellett. A vacsorát félig zöldségből és a másik félig sovány fehérjéből és keményítőből kell elkészíteni. Ahelyett, hogy kizárólag a fogyókúrára támaszkodna, a Slim Fast márkájú rudak használatát is figyelembe veheti. A rudak kalóriatartalmúak is, és az egyik normál étel helyettesítésére használják. Shake ízek: csokoládé, francia vanília, cappuccino és eper. Minden rázás kiszolgálás körülbelül 180 kalóriát, 6 gramm zsírt és 10 gramm fehérjét tartalmaz.

A Medifast esetében naponta öt étkezési ételt fogyasztanak, és egy “sovány és zöld étel”. A sovány és zöld ételeket rengeteg zöldségből és egy sovány fehérje, például csirke, pulyka vagy halból áll. A testsúlycsökkentés mellett az étkezés helyettesítésére a levesek, a pudingok, az étkezési bárok és a zabpehely szerepel. Az ízek csokoládé, eper, vanília, banán és narancs. 90 kalóriát, 1 gramm zsírt és 11 gramm fehérjét fogyaszthat.

A Herbalife is kínál egy sor fogyás rázza. A rázás előkészítéséhez keverje össze a koncentrált formula és a csésze zsírmentes tejet. A testsúlycsökkenéshez utasítást kap, hogy minden nap két remegést és egy kiegyensúlyozott ételt fogyasszon. Tejkészítéskor minden 8 uncia adag 170 kalóriát, 1,2 gramm zsírt és 17 gramm fehérjét tartalmaz. Az ízválasztás közé tartozik a francia vanília, a bogyósgyümölcs, a csokoládé, a kávétej és a sütemények.

A GNC Total Lean termékcsaládból származó Lean Shake forgalomba hozható olyan személyek számára, akik fogyásra törekednek, és a sovány izomtömegüket. Naponta két rázni kell, egy tápláló ételt kell fogyasztania, és rendszeres edzésprogramot kell követnie. Az elkészítéshez két koncentrátumot kell hozzáadni 8 gramm vizet és keveréket. Minden adag 180 kalóriát, 2 gramm zsírt és 9 gramm fehérjét tartalmaz. Az ízei közé tartozik a svájci csokoládé, a vanília és a bogyó.

Karcsú gyors

Medifast

Herbalife táplálkozási rázkódás

GNC teljes lean