Futás a 4,0-es futópadon

A futópadok ideális testmozgáskészletek, amelyeken a kezdő versenyzők elkezdhetik edzésüket. Valaki kocogni egy futópadon 4,0-nél, 15 percet vesz igénybe egy mérföldre. Ez gyors és süllyesztett sebesség, mások számára pedig lassú süllyedés, attól függően, hogy melyik a lépéshossz és a lábméret. A futópad használatával pontosan beállíthatja a sebességet 4,0 mph-ra, és elindíthatja azt a programot, amely segít a szoknya ritmusának és érzésének megszokásához, mielőtt gyorsabban haladna.

sebesség

A szélsebesség-mérési sebesség 4,0-szeres sebességet jelenthet egy új kocogó vagy egy melegítő számára egy futóközönként végzett munkához. Ez a tempó kemény futást igényel egy rövidebb futó számára, de egy magasabb futónak esetleg “szimulálni” kellene a futást ezen a sebességen futni. Ehhez rövidebb, apróbb stílusra van szükség, amely kiemeli a lépcsőket, és enyhén térdelt emeléseket mutat. Ez segít a fejlettebb futó felmelegedése előtt növeli a sebességet.

Lejtő

A futópadok minden edzői szintjének futósai beállíthatják a lejtés szintjét a futópadon, hogy egy munkamenet nagyobb kihívást jelenthessen. Az edző, aki a sebességet 5 mph vagy 5,5 mph sebességgel állíthatta, csökkentheti a sebességet 4,0 mph-ra, miközben növeli a lejtést, hogy ugyanolyan erőfeszítést érjen el. Ezt azért teszik majd, hogy a munkamenet változatosságot eredményez, hogy szimulálja a kültéri útviszonyokat, amelyek magukban foglalják a dombokat.

Kalóriák égve

A kocogó, aki súlya 155 font, és tartja a futópad a 4,0-es egy állandó ingerlési edzés várható, hogy éget mintegy 400 kalória óránként. Valaki ugyanabból a súlyból több mint 710 kalóriát éget egy óra alatt, ha elérné a 5,0 mph-t. Mint minden gyakorlathoz hasonlóan, a nehezebb kocogók több kalóriát égetnek le, és a könnyebb futók kevesebbet égnek ugyanabban az időszakban.

szempontok

A 4,0 mph-es sebesség egy gyors séta vagy egy lassú kocogás sok gyakorló számára. A fitness és a sebesség javítása érdekében a futóknak növelniük kell a tréningek intenzitását és időtartamát. Ez a kocogatási sebességek és távolságok növelésével érhető el. A kezdő kocogók, akik a futópadon 4,0 mph-on indulnak, törekedniük kell arra, hogy a kényelmes zónájukon kívül – akár egy-két percig – haladjanak a futásuk során. Fel kell jegyeznie a fejlődést, és növelni kell a sebességet és a távolságot, mivel javul a mozgékonyságuk.