Hogyan cseréljünk egy timex ironman csuklópántot?

A Timex nagy választékban áll a férfi és a női sportolók számára tervezett Ironman órákhoz. A különböző modellekben számosféle képzési segédeszköz áll rendelkezésre az átfutási időről a szívritmusmérőkre és a GPS-képességekre. Ha az órás zenekar megtörik, megjelenik, vagy egyszerűen csak egy új megjelenést szeretne, akkor fel lehet venni a régi zenekart, és saját maga helyettesíteni egy új zeneszámot. Vigyázó szalagok és bar-eltávolító eszközök vásárolhatók online, vagy ékszerek vagy diszkont áruházakban.

Helyezze oldalra az óráját egy sima felületen, az óra hátulján pedig maga felé nézzen. Vizsgálja meg, hol találkozik a zenekar az óraszekrénnyel, és keresse meg a fémszalagot, amely átmegy a karórán, és csatlakoztassa a házhoz – ez egy rugós rúd.

Helyezze a rugós szalag szerszámot az óramutató járásával ellentétes oldalra és az óramutató járulékba, majd nyomja lefelé a szalag felé, hogy összenyomja a rugósín egyik végét. Nyomja felé, így a rugós sáv vége kijön az óraszekrényből. Az ujjával távolítsa el az órát az óra azon oldaláról. Távolítsa el a rugós sávot a sávról és helyezze egy kis tartályba.

Fordítsa el az órát, és ismételje meg a 2. lépést a karóra másik felére. Győződjön meg róla, hogy tudod, hogy az óra melyik része kerül az óra másik oldalára. A vázlatot mint memóriafutót rajzolhatja, ha úgy gondolja, hogy elfelejtené.

Vegye ki az új zenekart, és győződjön meg arról, hogy tudja, melyik fél éri az órád melyik oldalán. Ha új tavaszi rudakkal érkezik, használja azokat a csatoláshoz – ha nem, használja azokat, amelyeket eltávolított a régi óraszakasztól.

Helyezze az órát az oldalára a háttal maga felé. Nyomja meg a rugós sávot az új sáv vége felett, és helyezze el úgy, hogy a rugós sín alsó vége az órabérbe merőleges lyukban üljön. Ellenőrizze, hogy van-e az óraszalag megfelelő része, és hogy nincs belsejében vagy fejjel lefelé, majd használja a rugósorsó szerszámot, hogy lenyomja a rugót, és nyomja be a helyére. Óvatosan mozgassa kissé a zenekart annak biztosítása érdekében, hogy teljesen a mélyedésben található – ez több kísérletet is igénybe vehet, amíg meg nem találja.

Ismételje meg az 5. lépést a karóra másik felére. Miután az új karórák mindkét végét helyesen telepítették, behelyezheti az óráját és használhatja azt.