Hogyan csökkenthető a gyomorzsír hat csomag abs

A hat csomagból álló gyomorzsír használata több mint kétlépcsős folyamat, csak egy sor rángatózás, csavarás és más, az abszolút célzó gyakorlatok elindítása. Az ab-gyakorlatok megerősíthetik és hangolhatják a magot, de nincs mód a foltcsökkentésre. Ehelyett csökkentenie kell teljes testzsírját a táplálkozás és a testmozgás segítségével, ha valaha is reménykedne, hogy meglátja a tónusos hasat.

Távolítsa el a felesleges kalóriákat a táplálékból azáltal, hogy csökkenti az adagméreteket és az egészségesebb ételeket választja. Mivel 1 font zsír 3500 kalóriát tartalmaz, akkor várhatóan 1 fontot veszít hetente, csökkentve a kalóriabevitelt ahhoz, hogy napi 500 kalóriát érjen el. A testsúlycsökkenésnél csökkentse a testzsírt, ami segíthet a derékvonal csökkentésében.

Válassza ki a teljes gabonát a kifinomultakat. A zabpehelyből, barna rizsből, árpából, bulgárból, búzából és más közönséges szemekből készült termékek segítenek hatékonyabban elültetni a hasi zsírt.

Igyáljon vizet más italok fölött. A víz nem csak a szomjúságot kíméli, hanem hiányzik a kalória. Ivóvíz, gyümölcslé, sör vagy egyéb kalóriatartalmú italok szabotázhatják súlycsökkenési céljaikat a kalóriabevitel növelésével.

Növelje fizikai aktivitásának szintjét, ha valamilyen kardió gyakorlatot kap a hét legidősebb napjaiban. A jó cél legalább 30 perc közepesen intenzív kardio, mint úszás, kerékpározás, séta vagy tánc. Ön is növelheti az edzés intenzitását, hogy több kalóriát éget el, és segít elérni a hasi zsír elvesztéséhez szükséges kalorikus hiányt.

Az erőkifejtés bevonása az edzésprogramba. A szabad súlyok emelése, a súlygépek használata, vagy akár az ellenállóképesség megpróbálása is segíthet az izomnöveléshez. Az izom több kalóriát éget el, mint a zsír, ezért valójában növeli a szervezet által a nap folyamán használt kalóriák számát. A fizikai aktivitás növeléséhez hasonlóan ez segíthet abban, hogy eljusson a kalóriaszegénységbe, hogy gyomorsav zsírosodjon.

Ütemezés ideje minden edzéshez hasi gyakorlatokhoz. A kétlábú liftek célozzák az alsó hasa izomzatát, a transzversus abdominist. A földön feküdj a háta mögött. Helyezze a kezét, tenyérrel, a sacrum alá. Emelje mindkét lábát egyszerre 90 fokos szögben. Lassan engedje vissza őket. Az utat legfeljebb 10 lábbeli felvonóval végezheti el.

A testzsír csökkentése

Tonizáló Abs

Munkavégzés néhány kismedencei felvonót az ab rutinába. Feküdj a hátadra térddel 45 fokos szögben. A karjaidat pihentesse oldalra, majd húzza meg a hasát. Innen emelje fel a csípőjét és a fenékét a padlóról. Tartson két vagy két lélegzetet, majd térjen vissza az eredeti pozícióba. Ismétlés.

A felvonót a kismedencei pajzsokkal ellensúlyozzuk. Feküdj a földre, térdre hajlítva, 45 fokos szögben, és karjaid az oldaladon. Húzza a hasát a gerincére, amíg a háta a padlóhoz képest nem fekszik. Ugyanakkor tiltsa fel a medencét. Tartsa ezt a pózust legalább két lélegzetvételnél, és térjen vissza az eredeti pozícióba. Ismétlés.

Próbálja ki a fitness labdát, hogy változtassa meg a hasi edzést. Helyezzen el egy fitness labdát, és a lábát csípő szélességgel helyezze a padlón. Egyenítse a hátát és pihentesse a kezét a mellkasán, hasonlóan a dörzsöléshez. Nyomja össze az abszolút és lassan hátradől. Tartson egy-két lélegzetet, és térjen vissza az eredeti pozícióba. Ismétlés.

Hajtsa be oldalát úgy, hogy a torzó csavarja be ezt a rutint. Bár számos változat létezik, a szabványos változat álló helyzetben áll egy kis súlyt a kezedben. Fordítsa jobbra a törzsét, térjen vissza középre, majd forgassa balra. Ismétlés.