Hogyan csökkenthető a kettős állati zsír

Amikor súlya megnövekszik, és a zsír úgy dönt, hogy az álla alá kerül, megváltoztatja az arcod kontúrját, és befolyásolja a megjelenését. Ennek a zsírnak a csökkentése érdekében teljes testtömegvesztés szükséges. Csak a helyszín csökkentése a test bármely területét nem lehetséges, nem tudod kiválaszthatja, hogy hol van a testsúlycsökkenés. A teljes testzsír csökkentésére összpontosítania kell annak érdekében, hogy kicsúsztassa a kettős állát. Elkötelezett a hosszú távú életmódbeli változásokra, amelyek magukban foglalják a rendszeres testmozgást és a csökkentett kalóriatartalmú diétát.

Állítsa be a célt, hogy elveszítse a 1/2 fontot a 2 font hetente, amely szerint a súly-ellenőrzési információs hálózat biztonságos súlycsökkenés aránya, amely fenntartható hosszú távon. Mivel 1 font zsír 3500 kalóriával rendelkezik, napi 250-1000 kalóriára van szükség a súlycsökkenés eléréséhez.

A kalória elégetéséhez vegyen be legalább 30 perc mérsékelt aerob gyakorlást a hét öt napjára. Keresse meg a különböző fizikai tevékenységeket, amelyeket élvezhet, és olyan ütemben hajtsa végre azokat, amelyek még mindig lehetővé teszik, hogy beszéljen, de ne énekeljen. Nézze meg a séta gyorsét, biciklizés, ugrókötél, kocogás vagy egy elliptikus géppel vagy lépcsővel. Az optimális kalóriaégés érdekében fokozatosan növelje az edzésidőt 60 percre.

Szivattyúzzon legalább heti két napot az izomszövet építéséhez és megerősítéséhez, ami felgyorsítja az anyagcserét, így több kalóriát éget le nyugalomban. Használjon szabad súlyokat, edzőszalagokat, súlyemelő gépeket vagy testsúlyát az ellenállásért. Minden nagyobb izomcsoportot megfelelő ellenállással dolgozzon, így az egyes sorozatok utolsó ismétlését nehéz befejezni.

Készítsd el az étrendedet, így kevesebb kalóriát fogyaszthatsz. Válasszon sovány húsdarabokat, mint például a bőr nélküli csirkemell, a kevésbé sovány marhahús, a sertéshús és a marhahús. Cserélje ki a teljes zsírtartalmú tejet nem zsíros vagy alacsony zsírtartalmú tejtermékekkel. Kisebb adagokat evett, és gyümölcsöket és zöldségeket fogyaszd sütemények, zsetonos és édesség helyett. Tartsa nyomon a kalóriáit és olvassa el az élelmiszercímkéket. Fókuszáljon az alacsony sótartalmú, cukor- és zsírtartalmú ételeket, valamint magas tápanyagokat és rostokat.

Végezzen célzott feladatokat 4-5 alkalommal a nap folyamán. Dr. Renu Gupta, a “teljes kozmetikus tanfolyam” szerzője szerint a gyakorlatok, mint a hátrafelé forduló fejpálcák és a kétágú nyomástámadások segítik a kettős állcsont megszüntetését. A hátrafelé billentéshez álljon fel, álljon függőlegesen és döntse hátra fejét. Tartsa ezt 5-10 másodpercig, mielőtt visszatérne a kiindulási pontra. Kétágú nyomástámadást csinálhatsz, üldögél a könyököddel az asztalra, és tedd le kezed az álla alatt. Próbálja megnyitni a száját öt-tíz másodpercig, miközben az álla ellen nyomja ellenállást.