Hogyan csökkenthető a paradicsomszósz

A paradicsommártás a tészta és egyéb ételek ideális kísérője. Alapkészítményét húsok, halak, zöldségek és gyógynövények ízlésével és preferenciájával kiegészítheti. Az optimális ízt, a textúrát és a konzisztenciát az egyszerű lépések megtételével egyszerűen főzni és csökkenteni kell. A szószok készítéséhez általában használt paradicsom egészséges és alacsony zsírtartalmú élelmiszerek választéka. 17 és 42 kalória között van 100 g konzerv paradicsom.

Szeletelj egy hagymát vagy fokhagymát összetörni, az Ön preferenciájától függően.

Adjunk hozzá egy közepes serpenyőbe, és helyezzük a tűzhelyre középhőmérsékleten. Főzzük a hagymát vagy a fokhagymát körülbelül öt percig, vagy amíg puha és enyhén pirított.

Öntsön paradicsomot és gyümölcslevet a kannából a serpenyőbe. Adjunk hozzá vizet a kannához, hogy kiöblítsük az esetleges maradék mártást, és öntsük a serpenyőbe. Adjunk hozzá sót, borsot és egy csipet cukrot a paradicsom savasságának csökkentésére. Hűvös forralás, fedél és párolás.

Főzzük a mártást, amíg el nem éri a vastag és gazdag konzisztenciát. Ez körülbelül 30-45 percet vesz igénybe, a felhasznált paradicsom típusától függően.