Hogyan dörzsölje e-vitamint a fejbőrön, hogy elősegítse a haj növekedését

Az E-vitamin egy antioxidáns, amely segíti a szövetek javítását és építését. Ha E-vitamint alkalmazza a fejbőrére, csökkenti a gyulladást és javítja a tüszők károsodását, és az egészséges tüszők fokozzák a haj növekedését. Az E-vitamin tabletták formájában kapható étrendkiegészítőként a gyógyszertár vitaminrészében. Használhatja az E-vitamin gélt a kiegészítő kapszulákból helyi bőrkezelésként.

Mosson haját és fejbőrt egy enyhe samponnal. Préselje ki a felesleges vizet a hajából, és törölje át a haját nedves állapotban. Az E-vitamin a tiszta fejbőrön keresztül hat.

Öntsön negyedéves mennyiségű szőlőmagot, szezámot vagy sárgarépaolajat egy kis edénybe. Használjon szőlőmagolajat normál hajra, szezámolaj zsíros hajra és sárgarépaolaj száraz hajra.

Pierce két E-vitamin-kapszulát egy csapszeggel, és nyomja be a tartalmat az olajba. Az olajok megkönnyítik az E-vitamin terjedését.

Tegye a haját négy részbe: az egyik a hátsó és a fül-fül. Csavarja be minden egyes részt és rögzítse a fejéhez.

Engedje el a hajának egy részét. Tegye az ujjait az E-vitamin olajba, dörzsölje ujjait, és masszírozza az olajat a fejbőrébe. Az olajat a gyökerekből a végekig dolgozza fel. Ismételje meg a többi részt.