Hogyan kell édesíteni a spagetti mártást

A paradicsom a halálos éjszakai baba család tagja, és eredetileg mérgezőnek minősültek, amikor először Angliába vezettek. Valójában a paradicsom tele van egészséges likopinnel, béta-karotinnal és számos vitaminokkal és ásványi anyagokkal, az Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériuma szerint. A paradicsom sok C-vitaminnal rendelkezik, és bizonyos paradicsomfajtákban sok sav van, ami a mártást keserűvé vagy savanyúvá teheti. Ha a spagetti mártása túlságosan savanyú, akkor édesítheti, hogy jobban illeszkedjen.

Keverje hozzá a cukrot, hogy nagyon édes mártást készítsen. Ha úgy tetszik, használhatja inkább a mézet. Adjuk hozzá a cukrot 1 tk. Egy időben hagyja a mártást két percig forralni és ízlés szerint. Minél több cukrot vagy mézet ad hozzá, annál édesebb lesz a mártásod.

Adj hozzá édes zöldséget a recepthez. Pároljuk 1 csésze aprított sárgarépát vagy használjunk édes paprikát a zöld paprika helyett. Sózzuk meg a zöldségeket az olívaolajban, hogy kifejezzük a cukrot, mielőtt hozzáadnánk őket a mártáshoz. Ezek a zöldségek természetes, szelíd édességet adnak a mártásodnak, mint a cukor vagy a méz.

Helyettesíti a sárga vagy narancs paradicsomot a paradicsom felére a receptben. A sárga és narancssárga paradicsom kevésbé savas, mint a piros. A paradicsom felét helyettesítve még mindig a vörös színt kapja, de kevésbé savas és savanyú.

Adjunk hozzá édes borokat, például lambruskot vagy fehér zinfandelt. Ezek a mártások hozzáadják az édességet, és az alkohol még több ízanyagot ad a mártáshoz.

Barna valami édes olasz kolbászt, és add hozzá a mártásodhoz, ahogyan elalud. Az édes olasz kolbásznak olyan fűszerei vannak, mint az ániz, ami hozzáadja a mártást. Használj annyi vagy kevés kolbászt, amennyit csak akarsz. 1 lb. kolbász 1 qt. A mártás meglehetősen húsos mártással.

Kombinálja a fentiek bármelyikét vagy mindegyikét. Készítse el a mártást egy paradicsomkeverékkel, adj hozzá bort és édes zöldséget, párolja a kolbászt a keverékben, és dobja egy csepp cukrot, hogy befejezze.