Hogyan kell emelni a súlyokat a hasnyálmirigyekkel

A varikóziserek gyakori vénás rendellenességek, amelyek rendszerint a nőknél gyakrabban fordulnak elő, mint a férfiak. Ezek a vénák a lábakban és a lábakban a véráramlás elégtelensége miatt jelentkeznek, ami a vénákban levő szelepeket gyengíti és vérrel összegyűlik. A legtöbb esetben a hasnyálmirigyek csúnya színűek és az érintett területen duzzanatok jelennek meg. A fájdalom, lüktetés vagy viszketés formájában fellépő kellemetlen érzés is társulhat a varikózis-vénákhoz. Az egészséges táplálkozás, testsúlycsökkentés és testmozgás, beleértve az emelési súlyokat, segítenek a hasnyálmirigyek kezelésében és megelőzésében.

Húzza meg a lábizmjait az intenzívebb mozgás előkészítéseként, mivel az erek az izomzatra támaszkodnak, hogy hatékonyan szállítsák a vérüket. Hajlítsa meg a balevizmokat, nyújtsa a négysebességet, a combnyeregeket és forgassa a csípőjét. Az egyszerű nyújtás és a könnyű mozgás növeli a szívfrekvenciáját, hogy oxigénes legyen az izmait körülvevő erekbe áramló vér. Tartsa az egyes statikus szakaszokat öt-tíz másodpercig.

Séta gyors, vagy használja a kardiógépet, hogy növelje a keringést, mielőtt felemeli a súlyokat. Mérsékelt kardio esetén 10-20 percet vegyen be, hogy csökkentsük a nehéz emelkedés során az erek erejének ingerlését.

Az alsó testgyakorlatok helyzetének megváltoztatása állásról lefelé vagy befordulásra. Ha normálisan álló csikópántokat vagy lábszárnyakat készít, cserélje ki edzését, hogy kivegye a nyomást a meglévő hasnyálmirigyekről. Próbáljon ülős lábszárító gépet, fordított guggolással vagy üldögélő quad és hamstring súlyozott gépekkel. Forduljon orvosához az invertált edzések megkezdése előtt.

Használja a kezelni kívánt súlyt, hogy elkerülje az izmok összeomlását. Túl sok tömeg okozhat sérülést, és megakadályozza, hogy a szelepek a vénáiban teljesen felnyithatók legyenek, hogy lehetővé tegyék a véráramlást. Ha növelni szeretné a súlyát, fokozatosan és partnereivel segítse.

Séta 10 percig, majd le kell hűlni, miután elvégezte a súlyemelést. A véráramlást a vénákon keresztül kell tartani egy könnyű séta utáni súlyemeléssel. Hűtsük le a melegítés során végrehajtott hasonló szakaszokon.

Növelje lábát, és gyakoroljon kompressziós harisnyát edzés után. Vegyen egy rövid szünetet az edzés után, és üljön le, vagy feküdjön le a lábaid felett emelkedett a szív szintje fölé. Az emelkedés segít a keringés fenntartásában. A tömörítő harisnyák megakadályozhatják, hogy a vér egyes területeken egyesüljön. Forduljon orvosához az Ön állapota alapján.