Hogyan kell felmérni a fülét közvetlenül az első piercing után

A nagyobb ékszerek elhelyezésére szolgáló lyukasztás folyamatát néha helytelenül “mérésnek” nevezik, de a mérőszöveg valójában az ékszer méretére utal. Az egyik leggyakrabban feszített piercing a fülfolt. Lehetőség van arra, hogy a füleket átmérje egy nagy nyomtávon, és azonnal húzza meg őket egy kúppal, bár a legjobb eredmény elérése és a minimális szöveti trauma miatt a nyújtást lassan kell végezni. Mindig keressen egy lyukasztót, amelyet a Szakmai Piercers Szövetség tanúsít, és amelyet megfelelő képzésben részesített a sterilizálás és a keresztfertőzés során.

Legalább két órával étkezzen a piercing előtt, és tartózkodjon az alkoholfogyasztástól vagy az aszpirin szedésétől. A nagyméretű piercing és stretch egy véres eljárás, és meg akarja tartani, hogy még véresebb is legyen.

Látogasson el egy profi lyukasztóhoz egy nagyméretű kezdő piercinghez. Kérje meg a fúrógépet, hogy egy 6-es méretű tűvel átszúrjon és egy 4-es szöget zárjon be. Ezek nem szokványos tűméretek, amelyeket készenlétben tartanak, a lyukasztóknak esetleg meg kell rendelniük őket, és ütemezniük kell az időpontot, hogy később visszatérjenek.

Győződjön meg arról, hogy látja, hogy a fúró eltávolítja az összes eszközt, beleértve a tűket és ékszereket, az autokláv zsákokból vagy egy kazettás autoklávból, mint például a Statim.

Készüljön fel a jelölésre, hogy egy ideig tartson. A lyukasztó gondoskodni fog arról, hogy az ékszerei megfelelően illeszkedjenek, ami különösen fontos a nagyméretű piercingek esetében. Ne lepődj meg, ha a piercing elkészítése 1/2 órát vesz igénybe. Mindent megtesz, hogy a légzésre koncentrálj és nyugodj meg.

Ülj le nagyon mélyen, mély lélegzetet és kilégzést érez, ahogy a lyukasztó tolta át a tűt. A tűt a fülben hagyja, miközben kúpja van, és behelyezi a tûbe. A test piercinghez használt tűket cannula tűnek nevezik, ami azt jelenti, hogy üregesek. A kúp kicsi vége be van helyezve a kanülbe, és a szúrás megkéri, hogy vegyen egy másik mély lélegzetet. A második kilégzés során a lyukasztó kinyújtja a tűt és a kúposságot, kitöltve a húzást.

Legyen tudatában annak, hogy az ékszer beillesztése az újonnan feszített piercingbe egy kényes eljárás, és felkészül a kis kényelmetlenségre. A lyukasztó a fülében lévő kúp széles szélét hagyja abba, miközben a tűt egy barkács tartályban dobja ki. Akkor fogja az ékszert, általában egy üreges sebészeti acélcsövet, amelyet alagútnak neveznek, a kúp széles széléhez. Ahogy kihúzza a kúpot, az ékszert be fogja nyomni. Ez lehet az eljárás legkényelmesebb része, maradjon nyugodt és gyors lesz.

Legyen óvatos az új piercing gondozásával kapcsolatban. Fedezze le a párnáját egy tiszta párnahéjjal minden este az első néhány éjszakán, mivel vérzés valószínűleg előfordulhat. A piercingt naponta kétszer, 15 percenként 1 perc alatt, 1/4 teáskanál noniodifikált tengeri só és 1 csésze meleg vízzel oldjuk. Használjon eldobható csészéket és dobja el őket minden használat után. Miután áztatta a sós vizet, óvatosan mosson füleit meleg vízzel és egy szelíd antimikrobiális szappannal, mint a szatén vagy a Provon.