Hogyan kell harcozni a hasa zsírt a tökmag

Bár az első ösztöne lehet, hogy távol tartja a zsírtartalmú élelmiszereket, ha elveszíti a hasas zsírt, az igazság az, hogy vannak zsírok, amelyek segíthetnek, nem akadályozhatják. A sütőtök magjaiban megtalálható poli- és többszörösen telítetlen zsírok segítik az anyagcsere zökkenőmentes működését, ugyanakkor segítenek abban, hogy hosszabb ideig maradjon telített és telített. A sütőtök maguk sütnek, vagy a legtöbb sült és sós élelmiszerüzletben kaphatók. A tökmagot a diétájába sokféleképpen integrálhatja.

Ragaszkodjon két tenyérnyi tökmaghoz naponta. Bár a tökmag magában többszörösen telítetlen zsírt tartalmaz, még mindig magas a kalóriákban, és túl sokan fogyasztanak súlygyarapodást, nem pedig veszteséget. A tökmagok 57 kalóriát és 4,7 g zsírt tartalmaznak evőkanálra.

Osztassa a tökmagot egyetlen műanyag zacskóba vagy snack tárolóba. Nehéz lehet nyomon követni, hogy mennyit egyenesen egyenesen a zsákból, mit gondolsz, hogy lehet 2 oz. Könnyen válthat 4 vagy 6 oz. Mielőtt megtudná. A portion-vezérelt adagok segítenek abban, hogy a pályán maradjanak, miközben a magokat magával viheti a helyszínen.

Keverje össze a tökmagot a reggeli zabpehelyével. A tökömagok további fehérjét és rostot adnak a reggelihez, miközben hozzáfűznek egy zamatos, dió és sós íz a gabonafélékhez.

Dobjon egy marék tökmagot a salátaba ebéd közben. Ez segíthet felfrissíteni a zöldségek ízét, miközben segít a koncentrálódásnak egész délután.

Keverjen össze néhány evőkanál tökmagot a tésztaszószba a vacsoránál. A magok új ízeket adnak a hagyományos étkezéshez, anélkül, hogy több erőfeszítést tettek volna.

Készíts egy házi készítésű ösvényt úgy, hogy 1/2 csésze tökmagot hozzáadunk 1/2 csésze mazsolához és 1/2 csésze szárított sárgabarackhoz. Ossza be egy adag adagokba, és tálalás közben beszélgetés közben, vagy telefonon beszélgetés közben vagy táblafutás közben étkezzen.