Hogyan kell kitölteni a munkaprogramot

Az első benyomás, hogy egy bérbeadási igazgató önnek gyakran foglalkoztatási alkalmazás formájában jön létre. A munkaközvetítés helyes kitöltése jó benyomást kelt, és javítja a munkanélküliség esélyét. Kövessen néhány egyszerű lépést annak biztosítására, hogy az alkalmazás megfelelően kitöltött legyen, így a lábad az ajtaján belül versenyezhet a keresett pozícióhoz.

Készüljön fel a szükséges információk kitöltésére. A legtöbb munkahelyen hasonló információkra van szükség a munkahelyi alkalmazásokhoz, amely lehetővé teszi, hogy felkészüljön az ilyen információk nyújtására. Ez az információ magában foglalja a munkaköri előzményeket, a felügyeleti neveket és a kapcsolattartókat, az oktatási információkat és a referenciákat. A kérelem kitöltése előtt a Rogue Community College azt javasolja, hogy győződjön meg róla, hogy a megfelelő dátumok, nevek, elérhetőségek és címek meg vannak adva az összes szükséges információhoz. Szintén győződjön meg róla, hogy kék vagy fekete tollat ​​választott Fel kell töltenie az alkalmazást abban az esetben, ha ki kell töltenie ott, és nem tudja az alkalmazás otthoni.

Olvassa el figyelmesen az utasításokat. Egyes alkalmazások tartalmazzák az alkalmazással kapcsolatos konkrét utasításokat, amelyek megkövetelik, hogy kék vagy fekete tinta formájában kitöltsék az űrlapot, vagy felsorolják az információkat bizonyos sorrendben, a Rogue Community College szerint. Ha nem követi az alkalmazásban felvázolt utasításokat, azonnal megtalálhatja az alkalmazását, amelyet azonnal a bérbeadó kezel. Ennek elkerülése érdekében alaposan olvassa el és kövesse az utasításokat.

Nyomtassa olvashatóan. Ha a bérbeadási vezető nem tudja elolvasni az Ön által megadott adatokat, akkor nem találja magát interjúalanynak. Nyomtasson ki világosan és pontosan a tintát, vagy ha lehetséges, írja be az információkat az alkalmazásba, tanácsolja a New Mexico Tech Career Services szolgáltatást. Lehet, hogy hiba esetén törölhető tollat ​​használ, de győződjön meg róla, hogy az alkalmazás tisztán és tiszta, amikor bekapcsolja.

Töltse ki az alkalmazást teljes egészében. Bob Lankardnak a New York Daily News webhelyén írt cikke szerint a kimaradt információ néha egy felvételi menedzserhez vezethet, amely figyelmen kívül hagyja az alkalmazásodat. Győződjön meg róla, hogy kitölt minden részt és válaszol minden kérdésre. A California’s WorkSmart weboldal az álláskeresőknek azt tanácsolja, hogy a “Nem alkalmazza” szót írja a térben, ha a kérdés nem vonatkozik rád, ahelyett, hogy üres helyet hagyna volna.

Csatlakoztassa önéletrajzát. A New Mexico Tech Career Services szerint az önéletrajzát fel kell venni a munkaköri alkalmazással, hacsak a munkakereső kifejezetten nem kéri. Az önéletrajz részletesebb lehet az Ön oktatási karrierjének és munkanélküliségének sikereiről, valamint magyarázza a hosszabb távolléteket a foglalkoztatásban.

Korrigálja alkalmazását. A New Mexico Tech Career Services szerint a helytelenül írt szavak bizonyos esetekben kizárhatják Önt a bérleti folyamatból. Kerülje ezt azáltal, hogy újra olvassa az alkalmazásodat, és ha lehetséges, ismerje meg a barátját is. Az alkalmazás korrektúrája tökéletes lehetőséget nyújt arra, hogy gondoskodjon róla, hogy ne maradjon el minden szükséges információ, vagy üres helyeket hagyjon el.