Hogyan kell nőni egy fekete kölyök haját

Habár a színes gyermekek hajszáma ugyanolyan alapvető gondozásra szorul, mint más etnikai csoportok gyermekeinek, vannak különbségek. Annak érdekében, hogy az afrikai-amerikai gyermek hajszáma egészséges mértékben növekedjen, a rendszeres hajápolási rendszert nem csak helyén kell tartani, hanem szigorúan be kell tartani. A kipróbált és valódi hajviseletek után irányíthatja gyermekét egészséges, állandó hajnövekedés irányába.

A gyermek haját hét-tíz naponta mossa le, és a haját tiszta állapotban is tartsa, és a hajhagymáktól megszabaduljon a hajhagymáktól. Válasszon sampont a gyermek hajának igényei és textúrája alapján. A kiegyensúlyozott pH-jú samponok a legjobbak a haj természetes savasságának fenntartásához, miközben kezelhetővé teszik. A legjobb samponok azok, amelyek lauroamfoglicinátot, cocoamphacarboxyglycinátot vagy szulfoszukcinátot és vizet tartalmaznak. Ügyeljen arra, hogy ne mossa túl, mert ez a törékenységet okozza, ami törést okoz. Kb. 1 evőkanál. A sampont a gyermek hajába, finoman masszírozza a sampont a hajba. Használja ujjhegyét a sampon mozgatásához a hajon keresztül körkörös mozdulatokkal.

Alkalmazza a kondicionálót a hajra közvetlenül a sampon folyamat után. A klímaberendezések alapvető fontosságúak, mivel a hajat puhább, kezelhetőbbé és erősebbé teszi, biztosítja a fényt és védi a haj belső szerkezetét. Ez a védelem erősebb, kevésbé törékeny hajat eredményez, amely segíti a növekedési folyamatot. Az azonnali kondicionálókat, vagy a bennmaradást vagy az öblítést károsító anyagokat ajánljuk. A szabadalmaztatott kondicionáló használata egyszerűvé teszi a formázást, és védő hatású a gyermek hajához, ha szárazon szárítják. Az egyik megjegyzés a szabadon hagyó kondicionálóval, hogy hagyja el a filmes maradékot a szilikosabb vagy finomabb típusú haj, ha ez egy nehezebb konzisztencia. A könnyű permetezhető klímaberendezések jó választás a gyermek hajának fogmosáshoz, fésüléséhez és formázásához. Ahhoz, hogy a hajra kondicionálót alkalmazzon, miután a gyermek hajából felesleges vizet présel, vágja szét a hajat, és adj hozzá kb. Egy marék kondicionálót, kezelje a hajon keresztül. A széles fogú fésű használatával óvatosan fésülje be a kondicionálót a hajon, hogy megszabaduljon a karmoktól.

Látogasson el egy fodrászhoz, hogy megkapja a gyermek haját, hogy megszabaduljon a szétválasztott végektől, ez elősegíti az egészséges növekedést. Minden hat-nyolc hét javasolt.

Hidratálja a gyermek haját egy napi hidratáló gazdag lotion vagy olaj segítségével. Különös figyelmet kell fordítani a gyermek hajának végeire, biztosítva, hogy jól hidratált állapotban legyenek, hogy megakadályozzák a szétválasztott végeket és a törést. Válasszon nedvességet, amely könnyű a konzisztencia, nem vastagabbak, amelyek hajlamosak gob fel a haj, és súlya le. Kerülje el a kőolaj és ásványi olaj tartalmát tartalmazó hajápolási termékeket, mivel ezek nem könnyen felszívódnak a haj tüszőkbe.

Kerülje el a gyermek hajának túlzott fogmosását és fésülését. Túl sok a fogmosás és a fésülés. Fektesse be a megfelelő fésűt és kefét a gyermek haj típusához.

Kerülje el a higiéniai termékek és vegyi anyagok használatát a gyermek haján. Ezek a formázási folyamatok hátrányosan befolyásolhatják hajának általános és hosszú távú egészségét. Természetes haj, amely mentes a vegyszerektől és a hőstílus pusztításától, következetes növekedést kíván elérni. A gyermekek szőrzetét nedvességet raktározó eljárások, osztott végeket okoznak, és a törést nem szabad használni. Használja a védőeszközök használatát, például a zsinórok, a tekercsek és a bokszok. Ezek a stílusok nemcsak életkorúak és hízelgőek a gyermek számára, hanem megakadályozzák a durva hajformázási gyakorlatok szükségességét. A gyermekek hajához és a természetes növekedési mintához tartozó stílusok a legjobbak. Az ötlet az, hogy a lehető legkevesebb stresszt okozza a gyermek hajában.

Alkalmazza a gyermeket az egészséges étkezési szokásokhoz, hogy megfelelő táplálékot biztosítson a rendszeres hajnövekedés fenntartásához. Győződjön meg róla, hogy naponta elegendő mennyiségű vizet fogyaszt, hogy hidratálódjon.