Hogyan készítsünk homokzsákokat az edzésekhez

Folyamatosan növekszik az érdeklődés a nem tradicionális fitnesz- és erőstratégiai módszerek iránt, mint például a “funkcionális fitnesz” és “erősebb” módszerek. Az egész testület támogatásának szükségessége ezen képzési módszereknél nagyobb általános igényt támaszt a szervezet energiarendszereivel szemben, és sokkal hatékonyabb képzést nyújt, mint a hagyományos súlyemelés. A strongman képzés egyik eleme, amely nagyon népszerű a homokzsákot emelő. Sajnos néhány tornatermet kínálnak kész homokzsákoknak tagjai számára. A saját készítés egyszerű, bár lehetővé teszi bárkinek, hogy megszerezze a strongman képzés előnyeit.

Állítsa be a fürdőszoba méretarányát egy egyenletes felületen a halom homok közelében. Egy darab rétegelt lemez egy jó felület, mint egy sarok a beton kocsifeljáró. Állítsa be, ahol könnyedén elérheti, miközben homokot rakod a homokzsákokba, amelyek a mérlegen nyugszanak.

Határozza meg, hogy mennyire szeretné, ha az egyes homokzsákok mérlegelnék és megjelölnék a zsák külső oldalán egy állandó markert vagy más letörölhetetlen jelölési módszert. Javasoljuk, hogy hozzon létre egy sor egyre nehezebb homokzsákokat, legfeljebb 25 fontot egészen 200 fontig.

Helyezzen egy nyitott, megjelölt Tyvek homokzsákot a fürdőszobai mérlegre, a táska ajtajával, amely elég széles ahhoz, hogy homokot öntsön le egy lapátlapról a nyíláson keresztül.

Lapozzunk az elsõ homokos homokba a nyitott homokzsákba, és jegyezzük meg a kopogó súlyát. Folytassa homok hozzáadását addig, amíg a kívánt súlyt el nem érte. Ez megkövetelheti, hogy távolítsa el a homokot a zsákból, ha véletlenül túl sokat ad hozzá.

Zárja le a táska száját úgy, hogy a lehető legszorosabbra csavarja. Csomagolja be a zárt nyakot a rétegszalag több rétegében annak biztosítására, hogy az edzés során ne essen nyitva. Ez biztosítja Önnek az egykaros elkülönítő felvonókhoz hasonló fogantyúkat, például a bicep fürtöket és az egykarú tiszta és présgépeket, amelyek mindegyike különösen kihívást jelentő és hatékony gyakorlatokat tesz lehetővé homokzsákokkal ilyen módon.

Ismételje meg a töltés és tömítés folyamatát mindegyik homokzsákkal 10 fontos lépésekben a 200 fontos határig, vagy nehezebb, ha kihívja a jelenlegi erősségeit.