Hogyan lehet a hamburger steak a földi marhahús

Nincs jelentős különbség a hamburger patty és a hamburger steak között, kivéve a zsemle. A steak egy zsemle, amely nem zsemle nélkül szolgál. Így a szendvics és mártások hozzáadásával szabadon kezelheted jobban, mint egy steaket. A hús lazasága segít megpirítani a patty külsejét, és megkülönböztető ételeket készít, ami túlmutat a hagyományos hamburgeren.

Melegítsük fel a sütőt a broiler beállításra.

Távolítsuk el a csomagolást a marhahús köré és a húst keverjük össze.

Adjon hozzá minden olyan fűszerezést, amelyet a steakhez kíván használni. Például adjunk hozzá egy tasak száraz hagymás leves keveréket vagy sót és borsot. Egyéb lehetőségek közé tartozik az apróra vágott hagyma, Worcestershire szósz vagy steak mártás, hogy fokozza a ízét a marhahús. A fűszerek nem megfelelő vagy rossz keveréke. Használja a kezét, hogy összekeverje az összetevőket a földi marhahúsban.

Fogja meg kb. 3/4 csésze fűszerezett marhát egy kézben. Roll a hús egy labdát, majd nyomja meg a tenyerét, hogy hozzon létre a patty. Folytassa ezt a lépést, hogy a tálban lévő összes húst használja.

Ecseteljük mindkét oldalon az illatanyagokat olívaolajjal, és helyezzük őket egy sütőedénybe. Állítsa be a serpenyőben a serpenyőt. Hagyja, hogy a húsleves 10 percig főzze. A 10 percen belül fordítsa át a steakeket, és forgassa őket egynegyed fordulattal. Sütjük még 10 percig.

Helyezzen egy hús-hőmérőt egy serpenyőbe a serpenyő közepénél. Amikor a hőmérő olvassa el a 160 fokos fokot, a steak kész. Távolítsa el a serpenyőt a sütőből, és hagyja, hogy a steak hűlni lehessen néhány percig.