Hogyan lehet a kanyargós lábam vékony

A súlycsökkentés kulcsa az egészséges étrend és a rendszeres testmozgás kombinációja, függetlenül attól, hogy melyik testrészet kívánja célozni. Ezenkívül fontos tudni, hogy valójában csak egyetlen területet célozhat a fogyás számára, és akkor valószínűleg a testsúlycsökkenés az egész testben, amikor megpróbálja eldobni a lábadat.

Csinálj egy kardio-intenzív fitness tervet. A kardio gyakorlat több kalóriát éget el, mint a célzott lábgyakorlatok, és segíthet a kövér izomszövetet leplező zsír felszámolásában. Még több előnnyel próbálkozzon olyan gyakorlatokkal, amelyek az alsó testet működtetik, például futás, ugrókötél, biciklizés vagy úszás. A legtöbb előnyhöz a Centers for Disease Control és Prevention 300 perc kardio hetente ajánl, vagy egy heti gyakorlást hetente.

Fókuszáljon az egészséges izomszövet létrehozására a lábadban célzott gyakorlatok végrehajtásával. Ezek a rutinok csak minimális kalóriát égetnek fel, de az izomszövetek fejlődése növelheti az anyagcserét. Próbáljon olyan gyakorlatokat végezni, mint a borjúnövények, a guggolás, a tüdő és a borjúprés. Minél intenzívebb a gyakorlat, annál több izom épül fel, de lassú és fokozatosan felépül több ismétlésre. Számos testtömeg-gyakorlattal megtarthatod a súlyokat, hogy a rutin még nagyobb kihívást jelent.

Vágj le kalóriát a diétádból. Bár fogyás nélkül is lehet fogyni, a felesleges kalóriák kiküszöbölése révén a folyamat sokkal gyorsabban megy végbe, mivel a táplálék, a testmozgás vagy a kettő kombinációjának segítségével minden egyes fontra, amelyet elveszteni szeretne, el kell költenie a kalóriát. Cserélje le a cukros, nagy kalóriatartalmú italokat vízzel, és vegye fontolóra, hogy a burgonya-csibékből és süteményekről a bogyókra, a diófélékre vagy a gyümölcshússzékra váltson. Még napi 100 kalóriát vágni az étrendből is, különbséget tehet, ezért lassan és folyamatosan építsen egy egészségesebb étrendre.