Hogyan lehet az arcod fiatalabbnak lenni

Az élet tapasztalatai gyakran tükröződnek az arcodon. A ráncok, zsákok és természetesen a ráncok többszörös megjelenést eredményeznek az életkorban. Az idősödés nem az egyetlen olyan dolog, ami az arcodat eléri. Túl sok a nap és a dohányzás azon tényezők közé tartozik, amelyek idő előtt öregszenek a bőrön. Míg néhányan a plasztikai műtéten keresztül visznek fiatalos megjelenést, kevésbé drasztikus intézkedéseket is tehet az étrend, az életmód és a bőrápolási szokások megváltoztatásával.

Naponta masszírozzunk egy jó nedvesítőt az arcába. Válasszon egy arcszínt a természetes olajokban. Scoop körülbelül 1 evőkanál. A termékből a tartályból. Két ujjal masszírozza be az arcába, figyelve a szem alatti területre és a száraz helyekre.

Tartsa alacsonyan a vérnyomását. A magas vérnyomás idő előtti öregedést okozhat.

Egyél friss gyümölcsöket és zöldségeket, hagyja el a rozsdás ételeket, és koncentráljon az egészséges táplálkozásra, hangsúlyt fektetve a nyers, tápanyagban gazdag ételekre.

Fogyassz el “jó” zsírokat, amelyek omega-3 zsírsavakat tartalmaznak. Az omega-3-ban elfogyasztott élelmiszerek közé tartoznak a lazac, a diófélék, a kivi és a nem zöldségek.

Viseljen fényvédőt, amikor kívül van. Napközben legalább 10 percet kell elhagynia a D-vitamin előnyeinek kihasználása érdekében, de meg kell védenie. Válasszon egy olyan terméket, amely hidratálószert és magas SPF-et (napvédő tényező) tartalmaz.

Aludj legalább nyolc órát egy éjszakára. A pihenés a legjobb módja annak, hogy frissítse az arcát. Rendszeres lefekvés előtt tartson, és ne végezzen mentális vagy fizikai adózási tevékenységet ágyban.

Csökkentsük a stresszt, hogy segítsünk az arca nyugodtnak és fiatalosnak tűnni. Tartson naplót, hogy segítsen azonosítani az életed legfontosabb aspektusait, majd gondold át, hogy mit tehetsz, hogy csökkentse őket. Vegyen időt minden nap arra, hogy lazítson, hogy tisztában legyen az elmével és nyugodjon meg. Lásd a terapeutát, ha magas a stressz szintje.

Viseljen könnyű sminket, amely kiegészíti a bőrt. Használjon semleges és matt árnyalatokat a fényes, fényes kozmetikumok helyett, amelyek régebbiekké válnak. Távolítsa el a sminket a nap végén.