Hogyan lehet egy gömbölyű csapot használni ellenállási sávokat

A szexi, lekerekített nadrág az egyik legkedveltebb fizikai eszköz. Sajnos az ülő életmód kihívást jelent a méltó cél elérése érdekében. 2006-ban az American Council of Exercise úgy döntött, hogy megoldja a problémát azzal, hogy a La Crosse-i Wisconsin Egyetem kutatócsoportját üzembe helyezik. A kutatók az elektromiográfiai elemzést alkalmazták, hogy összehasonlítsák az izmok toborzási mintáit a különböző csípő gyakorlatokkal. Míg a kiválasztott gyakorlatok közül sokan részt vettek a súlyok használatában, az ellenállási sáv eltérő dimenziót adhat az edzéshez. A rugalmas szalagképzés az edzés mindkét fázisában ellenállást biztosít, miközben lehetővé teszi a többirányú mozgást. Mint ilyenek, további izomrostok kerülnek felvételre, így hatékonyabbá teszik az alsó edzést.

Álljon egy ellenálló csőre, és különítse el a lábát, hogy csípőszélesség legyen egymástól. Hozd a vállig a cső fogantyúit. Hajtsa végre a térdét hajlítással, mintha egy nagy széken ülne.

Álljon és helyezze a csövet a bal lábad alá. Húzza a cső fogantyúit a vállára. Lépjen vissza a jobb lábával, és emelje fel a jobb sarokját, hogy lenyűgözött. A felsõ törzset függõleges helyzetben tartsa. Végezzen el egy lökést a mindkét lábszár hajlításával és egyenesítéssel. Végezzen nyolc-tizenkét ismétlést.

Maradj a padon, és ugyanazt a beállítást használd a második lépésben. Emelje fel a jobb lábát a padlóról, és tartsa egyenesen. Hajlítsa meg a bal térdét, majd nyomja be a sarodon a lábat. Ne engedje, hogy a jobb láb megérintse a padlót. Végezzen nyolc-tizenkét ismétlést. Ismételje meg a teljes sorozatot a jobb lábon.

Dőljön a térdre és térdre, és helyezze a bokáját a bokád köré. Emelje fel a bal szárát úgy, hogy a láb merõleges a mennyezetre. Nyomja össze a bal oldali “derekát” és emelje fel a bal térdet a padlóról. Vigye magába a központi izmait, hogy megakadályozza a gerinc megdagadását. Végezzen el nyolc -12 ismétlést, majd kapcsolja a lábakat.

A 4. lépésben használt beállításban maradjon. Emelje fel a bal térdet a számlálásra. Hagyja, hogy a bal térde megérintse a jobb borjával a két számot. Húzza vissza a középpontba a három számjegyre, és engedje le a padlóra a négyen. Végezzen nyolc-tizenkét ismétlést, majd kapcsolja a lábakat. A következő sorozathoz emelje fel a lábat, vegye ki az oldalt a test középvonalától, helyezze vissza középre, majd engedje le a padlóra. Végezzen el nyolc-tizenkét ismétlést, majd ismételje meg a másik oldalon.

Feküdj a hátadon, és borítsd a borjaidat egy stabil labdára. Helyezzen egy lapos ellenállási sávot az alsó medence fölé, és tartsa szilárdan a padlóba. Nyomja össze a seggét, és emelje fel minden csigolyát a padlóról. Ne hagyja, hogy a sáv végei felemelkedjenek a padlóról. Végezzen nyolc-tizenkét ismétlést.