Hogyan lehet egyenlővé tenni egy fontot az égetett kalóriák és az égetett szénhidrátok között

A fogyás alapvetően a számokról szól. Egy adott napon, ha fogyni akarsz, több kalóriát kell elfogyasztania, mint amennyit beadsz. Hetek alatt ez a napi kalóriahiány az elveszett kilogrammok összege. A kalória egyszerűen egy energia egység. Ha enni kevesebb ételt, mint amennyire szüksége van, teste elégeti a testzsírt az energia ellátásához. Az American Council of Exercise, a nonprofit fitness megfigyelőcsoport, kalóriaegyenleteket biztosít a kilencek kalóriákká történő átalakításához.

Használja azt az egyenletet, amely 1 font 3 500 kalóriát tartalmaz. Egy kilós testtömeg elvesztése érdekében további 3 500 kalóriát kell égetnie.

A gramm szénhidrátokat kalóriává alakítsuk át. Egy gramm szénhidrát egyenlő négy kalóriával.

Számítsd ki, hogy hány szénhidrát felel meg egy font súlycsökkenésnek. Háromszor osztja meg a 3500-at. Egy kiló egyenlő 875 gramm szénhidráttal.

Használja ezeket a számokat, hogy segítsen a fogyás tervében. Napi 3500 kalóriát égethet a testmozgás és kevesebb étkezés mellett. Ez egy font súlycsökkenéshez vezet hetente. Vágja le a szénhidrát bevitelt kb 400 gramm hetente vagy 60 gramm naponta. Ez a felmerülő 3,500 kalorikus hiány fele lenne. Használja a testmozgást, hogy a hét folyamán égesse le a másik felét.