Hogyan lehet elveszíteni a fenék és a gyomor súlyát

Ha extra súlyt hordoz az alsó testében, akkor egészségügyi problémákat okozhat. A hasi zsír felhalmozódása magasabb kockázattal jár a 2-es típusú cukorbetegségben, mellrákban, stroke-ban és cardiovascularis betegségben a MayoClinic.com szerint. A testsúlycsökkenést az alsó testben csökkenti annak kockázatát, hogy kifejleszti ezeket a körülményeket, és utat enged a tónusos, szűk gyomornak és a fenéknek. Beszélje meg kezelőorvosával, mielőtt bármilyen változtatást végezne az étrendben és a testmozgás tervében, különösen ha egészségügyi állapota vagy sérülése van.

Cserélje azokat a táplálékokat, amelyek telített zsírsavtartalmú és transzzsírsavtartalmúak, olyan ételekkel, amelyek többszörösen telítetlen és többszörösen telítetlen zsírokból állnak. A sült ételek, a vörös hús és a sült termékek magas telített zsírral vannak helyettesítve, friss gyümölcsökre és zöldségekre, a sovány fehérjére, mint a halra és a csirkére, valamint a teljes kiőrlésű szénhidrátokra. Távolítsa el ezeket a zsírokat, hogy kiküszöböljék a kalóriákat és fogyjon a gyomorban és a fenékben.

A kalóriákat naponta legalább 30 percig, hetente öt napon fogyasszon kardio gyakorlatokkal. A kardio gyakorlatok a legtöbb kalóriát égetik, mert a szívet pumpálják. Menj egy futáshoz, kosárlabdázzon, ússzon, vagy kihívja családját egy tenisz meccsre, hogy több kalóriát égessen, és nagyobb súlyt veszítsen a fenék és a gyomor között.

A hasizmokat megrázza ráncolva. Feküdj le a földre a hátán, majd térdre hajlítsa, és mindkét lábát laposra helyezze a padlóra. Keresztessék a karjait a mellkasán, és tedd jobb pálmát a bal vállán és a bal tenyerét a jobb vállán. Hajtsa be a hasizmokat és lassan emelje fel a fejét, nyakát és vállát a talajról. Lassan engedje le őket a földre. Ismételje meg 20-szor.

Határozza meg az adagméreteket. A második vacsora segíti a diétán túlmenő kalóriát, és több fontot tölt be a gyomrába és a fenékébe. Ha csak egy étkezés után éhes, akkor egy másik gyümölcsöt és zöldséget segíthet. Mentsük el a többi maradékot újrafelhasználható tartályokban, és másnap ettünk ebédre.

Építsd ki izmaidat a fenekedben hetente kétszer egymás után következő napokon, tüdőkkel. Állj fel egyenesen a lábaddal a váll szélességével, majd óriási lépést teszel előre a jobb lábaddal. Hajlítsa a térdét, hogy lecsökken a csípőre, amíg a lába két 90 fokos szöget zár be. Tartsa a jobb térdét a lábujjaid mögött – ha nem így van, akkor előrelépjen egy kicsit. Tartson egy percig, majd engedje el. Ismételje meg az ellenkező oldalon, majd ismételje meg kilenc alkalommal mindkét oldalon.