Hogyan lehet elveszíteni a has, a láb és a karzsír két hónap alatt

Amikor elkötelezte magát a fogyásban, viszonylag rövid idő alatt szeretné kipróbálni a kemény munka eredményeit. Nem tudsz kifejezetten megcélozni a hasát, a karjaidat és a lábadat a zsírvesztésért, bár – testtömeged arányosan csökken a szervezetedben. Az egyetlen módja annak, hogy két hónap alatt elveszítsük a hasat, a karját és a lábszárakat, hogy csökkentsük a kalóriabevitelt és mozgassunk tovább. Nincsenek gyakorlatok vagy különleges ételek, amelyek segítenek Önnek a területek kicsinyítésében. A két hónapos erőfeszítés mennyire befolyásolja az adott területek megjelenését a kezdő méretétől és az adott testformától függ.

A húgyhólyag különbözik a karjaitól és a lábainál tapadós, szubkután zsírtól. A bőr alatti bőr alatti bőrfelület csak a bőr alatt fekszik, és nem kapcsolódik olyan súlyos egészségügyi kockázatokhoz, mint a hasi zsír – amelyet zsigeri zsírnak is neveznek -, amely mélyen a hasüregben helyezkedik el és körülveszi a belső szerveket. Zavarok, szív- és érrendszeri betegségek és a 2-es típusú cukorbetegség. A hasi zsírégetést a hagyományos súlycsökkentő taktikával, különösen a megnövekedett szív- és érrendszeri és teljes testmozgással, valamint a cukrot és a finom szemcséket kiküszöböli. A hasi gyakorlatok erősíteni fogják a terület izmait, de nem égetik fel azokat a zsírt, amely lefedi őket. A húgyhólyag viszonylag gyorsan reagál ezekre a hagyományos intézkedésekre, így két hónap alatt észrevehet egy cseppet vagy kettőt a nadrágméretedről.

A kar és a lábzsír ugyanazt a súlycsökkentési tervet választja, amelyet elveszíti a hasi zsír, de két hónapnál tovább tarthat, hogy jelentős különbséget tegyen. Minden edzésen bicep-göndörödhet és zuhanhat, de ezekből a területekből nem gyullad ki közvetlenül a zsír. Egy, a Journal of Strength és Conditioning Research című kiadványban közzétett, a résztvevők 12 hétig háromszor hetente több mint 1000 ismétléssel foglalkoztak egy nem domináns lábával. A résztvevők elvesztették súlyukat a felsőtestükben, és csökkentették a testzsír százalékos arányukat, de az izmok és zsírok mennyiségét nem tapasztalták meg a működő lábukban. És a karzsír a génektől és hormonjaitól függ. Biztos lehet benne, hogy ha az elveszített súly nem észrevehető az érzékelt problémás területeken, akkor a testsúlyának 5-10 százaléka elveszítheti az egészségügyi jelölőket, például a vérnyomást és a koleszterint. Minél nagyobb súlyt kell elvesztenünk, annál kevesebb más kettőnél is csökkenhet. De például ha egy hét alatt 1 fontot veszít az adott idő alatt, és 140-132 fontból – a teljes testtömeg körülbelül 5 százalékát – csökken, akkor nagyobb valószínűséggel látja drámai fizikai változásokat a karodban és a lábadban . De ha súlya 250 font, és elveszíti ugyanazt a 8 fontot, akkor kevesebb fizikai különbséget látsz a karodban és a lábadban.

Ha csak egy font zsírt veszítesz, akkor kevesebbet fogyaszthat, mint amennyit beveszél. A legtöbb ember 500-1 000 kalóriára tehet szert naponta 1 és 2 font között, anélkül, hogy túl keveset volna, és kockáztatná táplálékbevitelüket, energiájukat és energiájukat. életminőség. Két hónap alatt ez elveszíti a 8 és 16 kiló közötti mennyiséget: hány kalóriát kell fogyasztania minden nap, hogy létrehozza ezt a hiányt attól függ, hányan égnek naponta, ami a méreted, életkorod, nemed és aktivitási szinted . A nagyobb, aktív fiatal férfiak több kalóriát égetnek el, mint a kicsi, ülő nők. Aki fogyni próbál, olyan étkezési tervre kell összpontosítania, amely kiküszöböli az alacsony tápértartalmú, magas kalóriatartalmú ételeket. Ezek közé tartozik a finomított szemek – különösen a fehér kenyér, a fehér tészta és a sült kezelések – és a cukrok, amelyek elterjedt az üdítőitalok és desszertek, hanem egy súlycsökkentő terv tartalmaz sok rost-gazdag vizes, zöldség, hogy segítsen Kevés kalóriát érzek. Használjon egészséges zsírokat, például olívaolajat, hogy készítse el saját salátaöntetét. Válasszon olyan fehérjéket, amelyek alacsony zsírtartalmúak, például fehér halak, bőr nélküli baromfi, marhahús és tofu. A teljes kiőrlésű gabonák – beleértve a vad vagy barna rizst és az árpát – mérsékelten adagolják a finom szemcséket. A snack ideje alatt távol maradjon a feldolgozott energia bárok, snack crackerek és a chipek. Élvezze a könnyű, alacsony zsírtartalmú joghurtot, a sima diót vagy a magokat és a friss gyümölcsöket. Ez a fajta terv egészséges fogyást eredményez, és tanít pozitív étkezési szokásokat, így a két hónapos határidő után is csökkenhet a súlya, ha még mindig többet veszítesz.

A specifikus testrészek célzása a testmozgásra nem okoz zsíros veszteséget ezen a területen, de egy olyan program, amely az egész testét bevonja, általános zsírcsökkentést eredményez. A főbb izomcsoportok kétszer hetente kétszer erősítő ereje segít felépíteni az izmokat, amelyek hatékonyan pihentetik a kalóriákat, és segítenek emelni az anyagcserét a fogyás elősegítése érdekében. Minél inkább mozgásban vagyunk, mint a kocogás, a gyors séta vagy a tánc, Annál több kalóriát éget. Célja nagyobb, mint a Centers for Disease Control és Prevention ajánlások 150 perc összesen a héten. Menj el egy vagy több órára naponta, hogy a legtöbb súlycsökkentő előnyben részesüljenek. A heti vagy két intervallumos edzés segíthet a zsírok elégetésében, mint a folyamatosan mérsékelt edzés. A 2011-es Obesity című folyóiratban megjelent cikk szerint a nagy intenzitású intervallumképzés, melynek során váltakozó rövid periódusokat – például egy percet – rendkívül intenzív testmozgással, amely egyenlő vagy valamivel hosszabb visszanyeréssel jár, serkenti a zsírvesztést. Függetlenül attól, hogy milyen típusú testgyakorlási tervet vállal, először kapja meg orvosát az orvosától, és több napi mozgás is segít abban, hogy metabolikusan növelje a kilót. Lépj be a lépcsőn, ütemben, amíg telefonálsz, vagy sétálsz, ahelyett, hogy meghajtotok, a közeli ebéddel.

Hasi zsírcsökkentés

Kar és lábszár

A menürendszer tervezése két hónap alatt

A testmozgás segíti a zsírégetést