Hogyan lehet erős a futballpróbákért

Az NFL a legjobb kollégiumi labdarúgók éves cserkész kombinációját mutatja be, hogy bemutassák tehetségüket a csapat edzők, cserkészek és vezetők előtt. Ez a kitaláló kombináció csak egyike azon foci futásoknak, amelyek minden évben fiatalokká válnak a hivatásos labdarúgásig. A megfelelő előkészítés és kiképzés javítja a teljesítményét a próbákon, hogy javítsa az esélyeit a csapat létrehozására. Az optimális próbaváltozás egyik legfontosabb tényezője az erő, a sebesség és a teljesítmény alapja.

Állítson be egy edzést. Általános szabályként a labdarúgás erejét és a kondicionáló programot három fő szakaszra osztják szét: szezonon kívül, szezonban és átmenetben. Az off-season fázis a szezont megelőző hat hónapos időszakot foglalja magában, és az abszolút és a maximális erő kifejlesztésére koncentrál. Állítsa be az off-season képzési ütemezés ütemezését a próbaidőszak körül. A legtöbb kezdő labdarúgó-játékos vagy a kezdő emelő legalább nyolc-tíz héten át kell építeni az edzés erejét, míg a tapasztalt emelő három-öt hétig szentelhet.

Próbálja ki azokat a teszteket, amelyeket a kísérlet során végezni fog. Az egyedi tesztekkel szerzett tapasztalatok és ismeretek javítani fogják az általános próbaváltozást. A tesztek kissé változnak, de a minta feladatok közé tartozik a 40 yardos kötőjel, a próbapad egy egyszeri maximumra vagy egy adott súlyú ismétlésekre, a függőleges ugrásra és a transzferre. Gyakorolja azokat a tevékenységeket, amelyek e teszteket heti két-három nap alatt magukban foglalják, általános erejük és kondicionáló edzésük részeként. Az adott pozícióhoz további fúrókat is felvehet. Például a vonalvezető további szilárdságot, agilitást, blokkolást vagy lábkezelést igényel.

Hajtsa végre az edzés erejét hetente három-négy napig, amely a próbához vezet. A főbb funkcionális felvonók beépítése, amelyek erőt, sebességet és teljesítményt fejlesztenek. Ezek a felvonók magukban foglalják a hátsó guggolásokat, a teherhordókat, a próbapadot, a vállprést és az olimpiai felvonókat, mint például a tisztítókat, a ráncokat és a foglyokat. Vonat a maximális erősségre a robbanó erő minden egyes ismétlés során történő összpontosításával. Végezzen el összesen 1-5 ismétlést 3-7 készleten, három-öt percnyi pihenőidővel a készletek között.

Végezze el a plyometrics, agility és speed training fúrók két-három napot hetente. Ezek a fúrók az alsó test erejét növelik, miközben javítják a sebességet, az agilitást, az egyensúlyt és a mobilitást. A könnyű terhelések és a robbanásveszélyes mozgások segítségével összpontosítson a ugrás edzésére. A minta gyakorlatok közé tartozik a doboz ugrások, jump-kötél és orvosi labda gyakorlatok. Minden edzésnek 5-7 különbözõ gyakorlatot kell magában foglalnia, melyeket három 10 ismétlõdési sorozatban végeznek el.