Hogyan lehet kicsit lecsökkenteni a négysejteseket

A combizmok, a test legnagyobb izmai, a zsírok felesleges rétegeiben felszabadulhatnak, vagy ha nagyon nehéz súlyokat emelsz. Ha elveszítené az ömlesztett anyagot, és elvékonyodna a combjain egy olyan formájú lábak számára, amelyek jobban illeszkednek a ruházatba, ne kétségbe esjenek. Szabályos szív- és érrendszeri rutinok, kondicionáló gyakorlatok elfogadása és egészséges étrend elfogyasztása segíthet elérni legvékonyabb lábaidat.

Pilates

Pilates gyakorlatok beillesztése a heti edzésprogramba. A Pilates olyan kondicionáló program, melynek célja az izmok nyújtása és erősítése, valamint az izmok kiegyensúlyozatlansága. A négysebességű pilates gyakorlatok az izomzat hosszabbítását a comb elején nyújthatják. A Pilates a karosszériát és a gluteális izmokat is folyamatosan összehúzza a megfelelő sorrendben, ami csökkenti a quadok terhelését a gyakorlatok és a hétköznapi tevékenységek során. A New York Pilates azt javasolja, hogy kismedencei pajzsokat és tüdõket csináljanak, hogy ellensúlyozzák a hátsó medencepántot, ami a hip flexor izomzatát túlságosan feszesíti.

Add több kardio a gyakorló rendszert. A cardiovascularis edzés növeli a pulzusszámot, ami növeli az anyagcsere sebességét, és több kalóriát éget el. Nem számít, mennyire tónusos a négyütemű izmok, ha van egy réteg kövér felettük. Élvezze az extra zsírt mérsékelt intenzitású edzéssel heti öt alkalommal, 45 perces foglalkozással. Alternatív megoldásként, ha rövidebb 30 perces részt veszel, ha magasabb intenzitású edzést folytat – az egyik, amelyen nem folytathat beszélgetést, akkor a szíved szivattyúz, és jó izzadságod van.

Csökkentse a kalóriabevitelt, hogy fogyjon és karcsú legyen. A testsúlycsökkenés akkor jelentkezik, amikor a beadott kalória mennyisége kevesebb, mint az égett. Annak érdekében, hogy hetente egy fontot biztonságosan el tudjunk veszíteni, a kalória bevitelét 3500 kalóriával kell csökkenteni egy hét alatt, vagy napi körülbelül 500 kalóriát. Célja, hogy napi 250-300 kalóriát vágjon le az adagméretek csökkentésével és a tápanyagban gazdag zöldségekben a nagy cukortartalmú készítmények kiválasztásával. Élvezze a kiegészítő kalóriákat napi edzéssel, amely magában foglalja az edzésprogramokat, valamint a mindennapi tevékenységeket, mint a munkába járás és a liftek helyett a lépcsőfokok felvétele.