Hogyan lehet lefogyni, mielőtt egy tummy tuck műtét

Számos oka lehet annak, hogy valaki úgy dönthet, hogy a hasfalat felhúzza, beleértve a bőrt és a makacs zsírt. A legtöbb ember tervezi, hogy ezt a műtétet először elveszíti annyit a súlya, amennyit csak tudnak, hogy a műtét adja a lehető legjobb eredményt. Ha nem közelít az ideális testtömegéhez, mielőtt egy hasfalba behelyezné, akkor úgy találja, hogy nem vagy annyira boldog a műtét eredményeivel kapcsolatban, mivel a folyamatos fogyás laza vagy megereszkedő bőrt eredményezhet, még egy hasfal után is.

Állítsa be a súlycsökkenés célját, amely közel áll az ideális súlyához. Fontos ezt először elvégezni, mert meg kell győződnie róla, hogy elegendő idő van ahhoz, hogy biztonságosan lehessen fogyni. Tervezze meg, hogy elveszítheti 1,5 és 2 font között. heti. Ha 30 fontot kell elveszítenünk, 15 és 30 hét közötti időszakra van szükség. Ennek az idővonalnak a beállítása segít Önnek elszámoltathatóvá tenni, miközben folyamatosan figyelemmel kísérheti a reális célokat.

Találkozzon orvosával és válasszon egy műtét időpontját. Mondja el kezelőorvosának, hogy a sebészeti beavatkozás előtt tervezi, hogy elveszít egy bizonyos súlyt. Orvosa további tanácsokat vagy tanácsokat ajánlhat Önnek. Előfordulhat, hogy kezdeti értékelést szeretne kapni veled, de ne feledje, hogy ha jelentős mennyiségű súlyt veszít, előfordulhat, hogy a műtét előtt további értékelést kell készítenie. Ez biztosítja, hogy kezelőorvosának a sebészeti beavatkozáskor alkalmazott mérete alapján tervezzen.

Válasszon étrendet. Sokan azt a hibát követték el, hogy túl sok időt és energiát feszítettek a testmozgásra, és nem elegendőek az étrendhez. Sok egészséges étrend áll rendelkezésre. Ha jobban szeretne személyesen elszámoltatni, fontolja meg egy olyan programot, mint a Weight Watchers, amely heti mérlegelést igényel és személyesen támogatja a találkozókat. Ha Ön önállóan irányul, kérjen tanácsot orvosától, és ajánlásai szerint járjon el. Használhat egy helyi személyi edzőt is, aki mindkét étrendben segítséget nyújt.

Hozzon létre egy edzésprogramot. A testmozgás segít Önnek a fogyáshoz szükséges kalóriahiány megteremtésében. Vegyen részt a csoportos fitness osztályokban, egy gyalogló vagy futó rutinban, vagy egy ellenálló edzésprogramban. Mindez segíti a súlycsökkenést. Tegyen időt arra, hogy 30-60 percet töltsön hetente öt napon. Próbálja ki az áramköri képzést, ha nincs sok ideje gyakorolni. A Nemzeti Orvostudományi Akadémia szerint az áramköri képzés ugyanolyan hatékony, mint a szív- és érrendszeri képzés, miközben kevesebb időt igényel. A mintaképző edzés 10 darab 10 körből állhat, minimális pihenést biztosítva olyan gyakorlatok között, mint a guggolás, a felpattanók, az előretolt tollak, a dörrenések és az ugrók. A tanúsított személyi edző értékes erőforrás lehet, ha céljai dátumorientáltak, például egy műtét időpontja. A személyes edző a tervezett eredmény alapján hozhat létre tervet, amely biztosítja, hogy céljai ésszerűek és támogató környezetet teremtsen. Az elszámoltathatóság, amellyel érzed magad, a tréner, valamint a testösszetétel javítására tett pénzügyi elkötelezettség hatékony ösztönzőnek bizonyulhat.