Hogyan lehet megjavítani a leeső csizmákat

Ha a lábbeli divat a magas rúgásokra szólít fel, ne kapja meg a sagging csizmát. A folyamatosan leeső csizmák irritálhatják a kopást, és elvonják a ruháját. Ha úgy találja, hogy a bakancsok nem merevek, vagy nehezen tartózkodnak, próbáljon ki néhány egyszerű technikát a probléma megoldására.

Vágjon két, 12 hüvelykes hosszú szalagot a spandex anyagból. Tartsa a szalagokat vékonyra, 1 – 2 hüvelyk szélesre. Tegye fel a csizmátokat. Csomagolja a csomagtartó nyakkendőjét minden térd alatt. Hajtsa le a csomagtartót a kötelékek fölött, hogy elrejtse őket. Vágja le a lógó szalagokat, vagy tegye le őket.

Viseljen tapadós csizmát a csizmákon belül. Távolítsa el a ragasztó hátlapját a szalagról. Helyezze a szalagot a csomagtartóba, és tegye be a csomagtartót. A szalag ragaszkodik a nadrágodhoz vagy a bőrödhöz, és tartja őket a helyén.

Csúsztassa a nadrágját vagy a farmer lábát a csizmákon belül. Az extra párnázás segíteni fogja a csizmákat. Ha ruhát viselsz, viseljen vastag zoknit további párnázáshoz.

Vigye a csizmáit egy csizmára, hogy beállíthassa őket. Ha kis borjak vannak, lehet, hogy a csizmát be kell venni a jobb illeszkedés érdekében.