Hogyan lehet megszabadulni a titkos segg

A “titkárcsap” kifejezés kerek, lapos és alakatlan aljra utal. A kifejezés mögötti elmélet az, hogy az egész nap ülése, ahogy a titkárok teszik, megdönti az alját, és csúnya megjelenést ad. Bár a “titkár” kifejezést használják, minden olyan munkára alkalmazható, amely hosszabb ideig tartó ülést igényel.

Távolítsa el a Butt-ot

Nyilvánvaló válasz arra, hogy megszabaduljon a “titkárgomból”, olyan gyakorlatokat végezzen, amelyek a fenékedet célozzák. Az egyik ilyen gyakorlat egy guggolás. Ahhoz, hogy megfelelően végezze el a guggolást, álljon lábaddal csípőszélességgel, húzza meg a hasát és összehúzza a hasi izmokat. Hajlítsa a térdét, és engedje le a testét, utánozva a mozgást, ha egy széken ülne. Minél alacsonyabb, mint te. Ideális esetben a térd 90 fokos szöget fog alkotni. Emelkedj fel és ismételj. Ügyeljen arra, hogy ne térjenek túl a lábujjaidtól, ez sérülést okozhat, és a hólyagok segítenek a fenék emelésében és erősítésében. A lökdösődéshez egy lábat kell állni a másik előtt. Engedje le a testet az első térde hajlításával, amíg 90 fokos szöget zár be. Használd a sarkaidat, hogy a tested visszaálljon a kiindulási helyzetbe. Ismételje meg a gyakorlatot a másik lábával. Mindkettőt kétszer vagy háromszor hetente egy-három sorozatban, körülbelül 15 ismétléssel végezheti el.

Erősségek

A guggolás és a tüdõk olyan ellenállóknak számítanak, amelyek során saját testsúlyát használja. Az a dolog azonban, amelyet fontolóra kell venni, egy mindenre kiterjedő erõs edzésrutin, amely az alsó testén kívül a felsõ testet és magot is mûködik. Ön is részesülhet a megnövekedett energia, hogy egy erősítő edzést biztosít. Használhatja a súlyzókat vagy szabad súlyokat, kettlebellokat vagy felszerelést az edzőteremben. Végezzen el minden egyes edzés nyolc-tizenkét reprodukcióját a legmagasabb súly segítségével. Növelje a súlyát és beállít, ahogy erősödik.

Mozgasd többet

Bár a célzott gyakorlatok segíthetnek felépíteni az izomot a gluteus és a comb izmaidban, nem kapod meg a kívánt eredményeket, hacsak nem adsz hozzá valamilyen kardiovaszkuláris gyakorlatot a rutinodba. A szív- és érrendszeri gyakorlatok segítenek a test zsírégésében, ami lehetővé teszi az alapul szolgáló izom megjelenítését. Célja a kardiovaszkuláris mozgás legalább 30 percig a hét minden napján. Törekedjen arra, hogy többet mozogjon a munkanap alatt. Ha általában a liftben mozog a padló alatt, lépjen a lépcsőn. Ahelyett, hogy e-mailes frissítést küldene egy munkatársnak, sétáljon az asztalra, és személyesen küldje el az üzenetet.

Új utak a munkához

A gyártók válaszoltak az egyre növekvő kutatásokra, amelyek az egész napot kellemessé teszik az asztalok kialakításával. Ezek az asztalok növelik a számítógépet a mellkas szintjére, így állni tudnak, miközben még mindig dolgoznak. Ha a főnöke lehetővé teszi, egy stand-up asztal segíthet csökkenteni a napi ülést. Fontolja meg, hogy a hagyományos irodai szék egy stabilitási labdával helyettesítsen. Ha stabil golyóval ülsz, a hasi, láb- és izomizmjaid folyamatosan állíthatók, hogy kiegyensúlyozottan és helyben maradjanak. Ez drasztikus javulást jelent a lecsukott testtartásnál, amelyet a székek gyakran hoznak létre.

A további motivációért vegye figyelembe ezt: Az American Cancer Society egyik tanulmánya szerint a nők, akik naponta hat vagy több órát ülnek, 40 százalékkal nagyobb valószínűséggel halnak meg, mint azok, akik naponta kevesebb mint három órát ültek. A férfiak 20 százalékkal nagyobb eséllyel haltak meg. Függetlenül attól, hogy a motiváció javítja-e az egészségét, vagy hogy megszabaduljon a csúnya aljától, gyakrabban próbáljon le aludni.

Jobb esélyed