Hogyan lehet megszabadulni a zsír pad

A zsírpárna az alsó hasrészben lévő zsír neve. Az Infomercials elárasztja a televízió légutakat a hasi edzés eszközökkel, amelyek ígérik, hogy elolvadják a zsírt az abszjéből néhány perc múlva, különösen a nehezen elérhető területeken. Ha túl jónak tűnik ahhoz, hogy igaz legyen, valószínűleg. Nem tudod megcélozni a test egyik területét zsírégetés miatt, egészségesnek kell lennie. Tisztítsd meg az étkezési szokásaidat, és végezzen edzést, hogy növelje a zsírégetést, hogy láthassa, hogy a zsírpárna eltűnik.

Értékelje az étkezési szokásait. A tiszta vagy feldolgozatlan ételekre fókuszáljon. Zöldségeket, teljes kiőrlésű gabonát, barna rizst, zabpehelyet, magas rosttartalmú gabonát, gyümölcsöt, sovány húsokat, tojást, halat és alacsony zsírtartalmú tejterméket, például túrót vagy görög joghurtot eszel. Kerülje el a feldolgozott ételeket, mint a húsokat, a burgonyát, a fagyasztott vacsorákat és a fűszerezett rizst és tésztákat, amelyek a súlygyarapodást ösztönzik.

Gyakran eszel, hogy növelje az anyagcserét. Naponta öt-hat kisebb ételt fogyasszon el vagy három óránként étkezzen. Az ételeinek felszívása kalóriát éget, így több kalóriát éget, még nyugalomban is. Az étkezés átugrása, különösen a reggeli, lelassítja az anyagcserét és a szervezet egészségének megőrzését és a zsír tárolását, a Natural Health magazin szerint.

Határozza meg tejbevitelét. Váltson szójadalékra, rizsre vagy mandula tejre tehéntej helyett. A tehéntejben lévő cukrok nehézségekbe ütköznek a szervezetben, ami megduzzad, mondja a New York Times.

Húzza naponta három nappal a hasi izmokat. Olyan gyakorlatokat végez, mint a lógó lábfej – tartsd meg a lábát lógó lábbal, és nyomja össze a lábaidat, hogy emelje fel a lábadat, és ismételje meg a három 20 ismétlést. Végezze el a tálcák tartóit – tartsa magát lenyomva a könyökén 30 másodpercig, ismételje meg a három készletet.

Legyen részt a teljes körű testépítésben heti három nap alatt, hogy izomot és robbanásszerű zsírt hozzon létre egyidejűleg. Edzés egy súlyozott edzés izomcsoportonként, például mellkasi prés, tüdő, guggolás és tricepsz. Végezzen 30 másodperc kardio, mint ugrók, minden edzés után. Forgassuk az áramkört 30 percig.