Hogyan lehet megszabadulni az erek a szeme alatt

A szeme alatt látható vénák öregedést, fáradtságot és nem érdeklődhetnek attól, amit csinálsz. Általában a szem alatti vénák oka öregkor, de néha örökletes vonás. Ahogy öregsz, a bőr vékonyabbá válik, ami a szemed alatt láthatóvá teszi a vénákat. Ezek a vénák a szemek alatt gyakran sötét karikákként jelennek meg. Vannak olyan módok, amelyek segítenek csökkenteni és elhalványulni az ereket.

Egyedül ételeket, amelyek feldolgozatlanok és nem tartalmaznak hozzáadott cukrot. Próbáljon élelmiszereket vásárolni egy bio élelmiszerboltból vagy egy családi gazdaságból. Az ételeket, pl. Gyümölcsöket, zöldségeket, teljes kiőrlésű gabonát és sovány húsokat enni, hogy megkapja a megfelelő tápanyagokat és antioxidánsokat, amelyeket a szervezetnek szüksége van. A NaturalEyeCare.com azt mondja, hogy a bőre teljesebbé, egészségesebbé válik, és kevésbé észrevehetővé teszi az ereket a szeme alatt.

Hideg mosogatószert helyezzen a szemére több mint öt percig, naponta kétszer. A hideg ruha segít megszorítani az ereket, és kevésbé láthatóvá teszi azokat. Ez segít csökkenteni a duzzanatot és a puffadást.

Helyezzen speciális napfényt a bőrére minden nap, mielőtt kiment a napra. A nap UV-sugarai miatt elveszítheti rugalmasságát a bőrén, ami az erek elterjedését fogja előidézni. A fényvédő megvédi Önt a nap UV sugaraitól, és segít a vénák kevésbé láthatóvá tételében.

Vágd le az uborka vagy burgonyaszeleteket, és tegye a szeleteket a szemedre 15-20 percig. 15-20 perc múlva vegye le a szeleteket a szeméről, és hidratálószert vigyen fel a bőrre a szem alatt. A HomemadeMedicine.com szerint a bőre egészségesebbé, fényesebbé válik, és csökkenti az erek megjelenését.

Minden nap masszírozza a bőrt a szeme alatt mandulaolajjal, mielőtt két hétig lefeküdnél. A HomemadeMedicine.com szerint az olaj segít eltávolítani a sötét erek megjelenését a szeme alatt, és jó forrásokat biztosítani a bőrére.