Hogyan lehet megszegni a szürke és a hajszálakat

Szürke hajjal szemben a legnagyobb változás megtanulja megtervezni. Bár a hang gyakran megvilágosodik és kiegészítik egymást, a textúra általában durva és durva. A szürke haj egészséges táplálék-adagot igényel ahhoz, hogy puha és kezelhető maradjon. Ez azt jelenti, hogy a termékeket a mélyedésekbe és a könnyű, mégis nedvességtartó stílusokhoz ajánljuk. Csúsztassa meg ezt azzal, hogy barátaival találkozik a lapos vasalommal, és láthatod a simaságot és a ragyogást, ami verseng a korábbi színezésedhez.

Masszázs hidratáló sampon a fejbőrre, ujjhegye segítségével a termék beindításához. Ez ösztönözni fogja az ereket és elősegíti az egészséges haj regenerálódását. Kapcsolja ki ezt havonta néhányszor egy szürke hajspecifikus samponhoz a környezeti hatások megváltoztatásához.

Öblítse ki teljesen a sampont a hajából.

Vigyük a hajat a gyökérről a hegyre hetente hetente egy mély kondicionálón, és hagyjuk, hogy az öblítés előtt 5 percig álljon be. Az intenzív nedvesség lágyítja a hajat, és megkönnyíti a stílus kialakítását.

Finoman nyomja meg a hajának végeit egy mikroszálas törülközővel. A mikroszálas törölközők a szokásos törölközőknél kevésbé szárazak, és nem zavarják a hajhéjtetétet.

Töltsön meg egy centiméternyi tiszta, szabadon hagyott kondicionálót a hajának végein. Ha a haját mossuk, akkor hagyja ki a bőrt kondicionáló berendezést, hogy a mély kondicionáló vagy rendszeres kondicionáló által biztosított nedvességet lezárja.

Hagyja szárazon a haját a hő okozta szárazság és károsodás minimalizálására.

Sima, különösen durva hajszálakkal, lapos vasalommal, alacsony hőmérséklettel. Ez hozzá fog lágyulni és ragyogni.

A hajának végeit alkoholmentes, ragyogó spray-szel lefújja. Az alkoholok és a nehéz termékek megszáradnak és homályosítják a hajat, ezért a legjobb a dolgok könnyű megtartása. Minden alkalommal, amikor mossátok a haját, használjon ragyogó spray-t, de hagyja kihúzni a mosás közötti napokon, nehogy a haját megmérje.