Hogyan lehet nagyobb péniszed nagyobb tabletták bevétele nélkül

A pénisz egy férfi szerv, amely a reprodukciós és húgyúti rendszerek részeként működik. Ahogy egy fiatal férfi eléri a pubertást, a pénisz és a herék egyre nagyobbak lesznek, és megkezdi a szőrtelen hajat. A pénisz mérete és alakja a férfiak között változik. A méret is változik a laza és erezett állapota között. Bár sok férfi változó méretű, míg a puha, a különbség kisebb, a felálló állapotban, szerint a TeensHealth honlapján. A férfiak többsége a péniszméret normál tartományába esik. Néhányan azonban szeretnék nagyítani a hosszt vagy a kerületet.

Használjon péniszszivattyút a nagyobb méretű pénisz megtartásához a szexuális tevékenység során. A pénisz szivattyú hasznos lehet egy olyan ember számára, aki prosztata eljáráson ment keresztül, a Mayo Clinic szerint. Segíthet azoknak is, akik sugárterápiában részesültek a prosztatarákban. Ez a kezelési lehetőség alacsony költséggel jár, és nem igényel műtétet.

Gyakorolj a pénisz megjelenésének javítására. Ha jó fizikai állapotban van, javítja a test teljes megjelenését és növeli az önbecsülést. Ahogy az ember jobban érzi magát, szexuálisan felkeltette magát, és megnöveli az erezett pénisz méretét.

Húzza a súlyát a pénisz hosszához. A hasüregben a megnövekedett zsír lóg a medencében. A megnövekedett zsír a combokon is a nemi szerveken van. Az elhízott férfiak úgy tűnik, hogy kisebb zsírszükségletek miatt kisebb peniszeik vannak. A súlycsökkenés segít a pénisz nagyobb megjelenésében, és hosszabb lehet, mivel a zsír nem a pénisz alapja.

Vágja ki az idegen szőrös hajat, ami rövidebbé teszi a pénisz megjelenését. A csökkent haj tovább növeli az érzékenységet a pénisz alapján, a Mayo Clinic szerint.

Kap egy rekonstrukciós phalloplasty műveletet. A sebészeti beavatkozások többféle típusa megváltoztathatja a pénisz hosszát vagy kerületét. A keringet növelése érdekében a sebész a test másik részéből a pénisz tengelyébe helyezhet zsírt. A hosszabbítás érdekében a sebész lecsökkenti a felfüggesztő szalagot, és ez lehetővé teszi a pénisz hosszabb felfüggesztését. Mindkét eljárásnak van kockázata, beleértve a fertőzést, az érzést és a normális működést. Számos orvosi szervezet, köztük az Amerikai Urológiai Egyesület és a Plasztikai Sebészek Társasága a Mayo Klinika szerint nem támogatja a péniszműtéteket kozmetikai okokból. A péniszbeültetés műtéti beillesztése segíthet az erekciós diszfunkcióban szenvedő embernek növelni a méretét és fenntartani egy erekció.