Hogyan lehet növelni a női nemi hajtóerőt

A nemi hajtóerőt libidónak is nevezik. Számos tényező járul hozzá a nemi hajtóerő csökkenéséhez. Az egyik tényező a nők számára, hogy egyedülálló számukra a menopauza. Vannak azonban más tényezők is, amelyek közül az egyik általános egészségi állapot. Amikor megnézzük, hogyan lehet nőni egy nő szexuális meghajtóját, először meg kell próbálni a legbiztonságosabb intézkedéseket. Az orvosokat meg kell kérdezni, mielőtt bármilyen gyógyszert megpróbálnának a libidó javítása érdekében.

Egészségesebbé válhat az étrend és a testgyakorlás kezdetekor. Csatlakozzon egy olyan csoporthoz, amely segít Önnek fogyni, például a Weight Watcher-ekben. Vegyél egy futópadot vagy egy elliptikus trénert, és töltsd naponta 30 percet. Tamar Nordenberg szerint, aki az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság Kábítószer-értékelési és Kutatási Központja igazgatóságának irodájával dolgozik, az a legjobb dolog, amit az emberek megtehetnek a libidó növelése érdekében, hogy egészséges étrendet és rendszeres testmozgást folytassanak. Ez nem csak egy egészségesebb testet, hanem egy egészségesebbet is eredményez. A jó mentális állapot javíthatja a libidót, így az egészséges életmód a legjobb kiindulópont.

Próbáljon ki egy afrodiziákumot, például osztriga, kagyló, csokoládé, édesgyökér és gyömbér. Az afrodiziákumok évezredek óta vannak. A növények, kábítószerek és mágia segítségével az emberek megpróbálták javítani a szexuális teljesítményt és a vágyat. A fűszeres ételek, mint például a chili, úgy vélik, hogy növelik a szexuális vágyat a pulzusszám növelésével. Nincs orvosi bizonyíték arra, hogy a ginzeng, az osztriga és a chili növelheti a libidókat, de a placebo hatás miatt is működhetnek. John Renner szerint, ha valaki azt mondja, hogy egy anyag növeli a szexuális vágyat, akkor a pszichológiai meggyőződés miatt is működhet.

Légy romantikus. A virágok váratlan ajándéka, például a vörös rózsa, a romantika szikráját hozzáadhatja egy kapcsolathoz. Mondd meg neki hogy szereted. Készíts gyertyafényes vacsorát, melynek során az első napokban beszélhetsz róla, miután romantikusan érdeklődsz tőle, és hogy a gondolataid hogyan maradtak rajta. Emlékeztesse arra, hogy még mindig a gondolataid vannak. Susan Davis kutató, aki az ausztráliai Országos Egészségügyi és Orvosi Kutató Tanács Női Egészségügyi Központ igazgatója, azt javasolja, hogy a hormonpótlás és a további tesztoszteron rendelkezésre állása esetén a nőnek és partnernek meg kell próbálnia a románc iránti megújult érzést A szexuális vágya.

Beszéljétek meg a tesztoszteron kezelést orvosával. A menopauza alatt álló nők átlagéletkora 51 év. Bizonyítékok vannak arra utalva, hogy a menopauza során a nők hormonszintjei nem követik ugyanazokat a mintákat, mint a menopauza előtt. Bizonyíték van arra, hogy a tesztoszteron-kezelés növelheti a nő libidóját. Meg kell azonban jegyezni, hogy a kezelés hosszú távú hatása, különösen a melleknél, nem ismert.