Hogyan lehet nyerni 30 kiló izom

Harminc font izomtömeg elegendő ahhoz, hogy tökéletesen megváltoztassa a testét, de az a képesség, hogy ezt az izomtömeget hozzáadni fogják, nagymértékben függ attól a jelenlegi testösszetételétől. Ha vékony, vagy nem hordoz sok izomot, akkor nagyon valószínű, hogy képes leszed hozzá ezt az izomot a keretedhez. Ha azonban jelenleg jelentős mennyiségű izomot hordoz a kereteken, a természetes genetikai korlátozások miatt a további súly hozzáadása nem lehetséges.

Egyél elég ahhoz, hogy növekedj. Szerint Build-muscle-and-burn-fat.com, hogy kiszámítsa, hogy hány kalóriát kell venni minden nap, mérlegelni magát, majd értékelje a testzsír százalékát. Vonja le a testzsír százalékát a súlyából, hogy kiderítse, mi a sovány testtömege. Például, ha súlya 210 font, és 20 százalékos testzsír, akkor 168 kiló sovány tömeg. Most szaporodjon meg a 168 kg-os sovány izomtömege 19-gyel, hogy elérje a 3.192 eredményt. Ez az, hogy hány kalóriát kell naponta fogyasztania az izom hozzáadásához, miközben részt vesz egy izomépítő ellenállóképző rutinban.

Emelje meg a súlyos súlyokat. Az izomnövekedés serkentéséhez túlsúlyos izmokat kell megterhelni, amelyek arra kényszerítik őket, hogy alkalmazkodjanak azáltal, hogy erősek és elég nagyok ahhoz, hogy megbirkózzanak az igényeikkel. A felemelt súlynak elég könnyűnek kell lennie ahhoz, hogy négyszer emelje fel, de elég nehéz ahhoz, hogy ne emelje fel több mint hatszor. A Musclebuilding.com szerint ez a rep-tartomány kellő mértékben túlterheli az izmokat anélkül, hogy fáradt volna, anabolikus vagy növekvő állapotban tartva őket.

Naponta 2 gramm fehérje minden testsúly kilóért. A jó fehérjeforrások közé tartozik a sovány hús, tojás, baromfi, hal és tejtermékek. A diéta kiegészíthető tejsavófehérjeporral is, amely gyorsan elnyelő fehérje, amely közvetlenül az izmokba metabolizálódik, és gyors infúziót biztosít a tápláléknak. Ez a fajta fehérje ideális az azonnali fogyasztás után, amikor az izmok fehérséget igényelnek a helyreállítási és újjáépítési folyamat megkezdéséhez.

Naponta 5 gramm kreatin-monohidrátot kell bevenni. A Build Muscle és Gain Weight Fast Guide szerint a kreatin egy természetes összetevő, amelyet a szervezet a sejt energiájának tartalékaként használ, mint például a nehéz súly felemelésekor vagy megnyomásakor. A szervezet először az adenozin-trifoszfátot vagy az ATP-t használja az izmok energiájában tárolva. Az ATP, miközben ez a szervezet első energiaforrása, gyorsan kimerült, és amikor ez megtörténik, a szervezet a foszfocreatinhez vagy a kreatin és a foszfát keverékéhez fordul, amelyet az izmokban tárolnak, hogy feltöltsék energiatárolóit. A test kreatinnal történő kiegészítésével gyorsabban regenerálja az ATP boltjait, így keményebben és hosszabb ideig dolgozhat. A kreatin is vizet merít az izomsejtekbe, így nagyobb és teljesebb megjelenést kölcsönöz.