Hogyan lehet visszaszerezni az influenzáról a testmozgással

Az influenza nagyon fertőző betegség, amely hatással van a légzőrendszerre. Az influenza fogásának lehetőségei az influenza évszakában nagyok, ami gyakran októberben kezdődik és májusig tart. Bár a tünetek súlyosak lehetnek, ha fizikailag képesek gyakorolni, lehet, hogy segíteni tudnak abban, hogy jobban meggyógyuljon az influenzáról.

Értékelje általános egészségi állapotát és tüneteit. Az influenza először keményen érintkezhet, beleértve olyan tüneteket, mint a köhögés, az izomfájás, a láz és a fáradtság. Miután ezek a tünetek eltűnnek, eléggé egészségesnek kell lenni ahhoz, hogy a gyógyulás során végezze el a gyógyulást. Az American College of Sports Medicine szerint, ha az influenzaszerű tünetek szigorúan a fejére korlátozódnak, akkor biztonságosan gyakorolhat.

Légy egy gyors séta. Mivel a tested még mindig az influenzától ment vissza, előnyös a testmozgás, a friss, tiszta levegő mellett. A gyaloglás egy alacsony ütemű testmozgás, amely növeli az immunitásodat, javítja az egészségét és könnyű módja annak, hogy gyakorolhasson, mialatt az influenza utóhatásairól tér vissza, a MayoClinic.com megjegyzi.

Pedál az egészséges egészségre. A kerékpár kis távolságok és rövid időközönkénti lovagolásával könnyedén gyakorolni lehet az influenza elleni harcot. Próbálja meg ragaszkodni a rövid távolságokhoz és a könnyű vezethető terephez és utakhoz. Amikor kerékpárral közlekedsz, győződjön meg róla, hogy gyakran táplálja az energiát, például dióféléket, granola bárokat és gyümölcsöt. Ügyeljen arra, hogy az elveszett folyadékokat vízzel vagy sport energiaitalokkal töltse fel.

Nyújtsa ki az izmokat jógával vagy Pilates-szel. Ez a kis hatású gyakorlat a nyújtást és a relaxációt jelenti. Az izmaid használata segít megtenni a szükséges ízületek kenését, hogy vissza kell nyerni az erejét.

Ellenőrizze az influenza tüneteit. Fontos tudni, mikor térjen vissza az ágyba vagy pihenjen, szemben a testedzéssel és a test túlfeszítésével, amikor beteg vagy. A hirtelen mellkasi fájdalom, a mellkasi szorítás, a nyelési nehézség, a hányás vagy a magas láz azt jelzi, hogy az influenza bonyolult egészségügyi állapotba, például tüdőgyulladásgá válhat.