Hogyan ne nézzen ki zsírt a tartály tetején

A nyár forrósága a nehéz téli pulóverek elárasztására szolgál, és több bőrt viselő ruhát visel, mint a tartály teteje. Azonban, ha bizonytalan a súlya vagy a test alakja miatt, felesleges szorongást okozhat. A megfelelő alsóruházat kiválasztása és a karcsúsító tartály felső kialakítása segíthet vékonyabbnak tűnőnek és biztonságosabbnak lenni.

Válasszon sötét, egyszínű színeket, grafikai rajzokat vagy függőleges csíkos mintás tartályt. Kerülje a vízszintes csíkokat tartalmazó tartály tetejét. Ez a minta megkönnyítheti a törzs tágabb megjelenését.

Válasszon egy tartályt, amely jobban fedezi a nyakkivágást. Viseljen magas, V-nyakú vagy kerek nyakú felsőt széles pántokkal, alacsony nyakkivágás és vékony spagetti pántok helyett. Kevesebb bőr jelenléte segíthet a karcsúbb megjelenésében.

Viseljen olyan tartályt, amely egy nyers anyagból, például a lycraból áll. Ez az anyag segít a tartály tetejének megtartásában, és kissé enyhén összenyomja a hasát. Győződjön meg róla, hogy a tartály teteje megfelelő méretű, a laza ruházat viselése nagyobb kinézetet tesz lehetővé.

Válassza ki a megfelelő melltartót a megfelelő illeszkedésért és támogatásért. Ha egy melltartót viselsz, amely jól illeszkedik a tartály tetejéhez, akkor vékonyabb lesz, különösen akkor, ha súlyos mellek vannak. Szerezzen egy professzionális melltartót, ha nem biztos benne, hogy a melltartó mérete és típusa a testéhez legjobban megfelel.

Tömörítsen kicsit a hasat zsírját a karcsúsító alsóneműk viselésével. Ezek közé tartozik a magas melltartású alsónadrág és a test alakú nadrág. Győződjön meg róla, hogy farmer, nadrág vagy szoknya nem túl szoros a derék és a csípő. Ez csökkenti a zsírbordákat a fenekénél, és a derékágat simábbá teszi.