Információk az elliptikus cx 1000-es nordikártyáról

A NordicTrack CX 1000 egy hajtogatott, hátsó hajtású elliptikus gép, amelyet csak lakossági használatra terveztek. Ez a kompakt ellipszis nem alkalmas a kereskedelmi célú megnövekedett rugalmasság kezelésére, és csak 250 font maximális súlyt tesz lehetővé. Eredetileg 2008-ban készült, nem fogja megtalálni ezt az elliptikus új, de találsz használt gépek rendelkezésre álló kedvezményes áron.

Felállítás és felhúzás

A CX 1000 üzembe helyezésekor győződjön meg róla, hogy sok a hely körül. Az American Council of Exercise azt javasolja, hogy legalább 30 négyzetlábnyi szabad hely maradjon otthoni elliptikus gépen. Ha nem használja a CX 1000-et, akkor összehajtogathatja, és tárolhatja szekrényben vagy sarokban. A készülék összehajtásához emelje fel a reteszt, és csúsztassa el minden pedálkarot a hüvelyéről. Emelje fel a pedálkarokat addig, amíg a kormányon lévő mágnesekhez nem rögzül. Fogja meg a fogantyút a készülék hátoldalán és emelje fel a keretet, amíg függőleges helyzetben nem rögzül. Mozgassa a gépet előrefelé billentéssel és az első kerekek gördülésével.

Fel és fel

A CX 1000 felszereléséhez tartsa a kormányt és lépjen a legalacsonyabb pedálra. Helyezze a másik lábát a másik pedálra és tolja előre a pedálokat, hogy elindítsa az edzést, és aktiválja az elektronikus kijelzőt. A NordicTrack egy előrefelé irányuló pedálozással kezdődik, de az edzés során megfordíthatja a változatosságot. A CX 1000 három pedálos lépéshosszal rendelkezik, de manuálisan kell beállítani őket a forgatógombon lévő beállítóelemek mozgatásával. A hosszú lábakkal rendelkező felhasználók kényelmesebbnek érzik magukat a hosszabb hossza hosszával és fordítva.

Ramp Up és Track Intensity

A CX 1000 edzésének intenzitása kétféleképpen módosítható: változtassa meg a pedál ellenállását vagy változtassa meg a pedál sebességét. Tíz különböző pedál ellenállási szint közül választhat a konzolon lévő fel és le nyilak megnyomásával. Az edzés intenzitását a konzol oldalán lévő impulzusérzékelők segítségével követheti. Fogja meg a konzolt a tenyérrel az érzékelőkön, amíg a pulzusszám meg nem jelenik a kijelzőn. A NordicTrack figyelmeztet, hogy számos tényező befolyásolja a pulzusszámot, és nem feltétlenül pontos. Ne használja a szívritmus-érzékelőt orvosi eszköz cseréjeként.

Cserélje fel

A CX 1000 két beépített impulzusvezérlő programot és nyolc beépített edzésprogramot tartalmaz. Ha egy impulzusvezérlő programot választ, a CX 1000 kéri, hogy kiválassza a cél pulzusszámot. A gép ezután automatikusan beállítja a pedál ellenállását, és kéri, hogy változtassa meg a pedál sebességét a pulzusszám fenntartásához. Ha kiválasztja a nyolc beépített edzésprogram egyikét, a CX 1000 osztja az edzést egyperces szegmensekké. Ez megváltoztatja a pedál ellenállását, és különböző pedálozási sebességeket késztet az edzés egyes szegmenseire, bár egyes szegmensek ugyanazokat az intenzitási beállításokat ismételhetik meg.