Jó napi napi push-up?

A push-up egy sokoldalú gyakorlat, amely a mellkasát, a karját, a hasizmokat és a hátat alakítja ki. Elsősorban a mellkasi mellizmokat célozza meg. Napi alapon végzett felszaporítással a felső test erejét és a jobb egyensúly elérését érheti el. Azonban a folyamat során fokozott a mozgásszervi sérülések kockázata. Mindig konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt megkezdené ezt vagy bármely más edzésprogramot.

A push-up napi teljesítménye javítja az atlétikai teljesítményét és megjelenését. Az érintkezési sportok, például a labdarúgás vagy a kosárlabda megnövekedett izomereje javára válik. Push-upok is segíthetnek az anyagcserének növelésében.

Ha az izmoknak nincs ideje visszanyerni az edzésedet, akkor fájdalmasak lehetnek és merevek. Ez azt jelenti, hogy túl erősítesz az izmaidat. Az amerikai Council of Exercise szerint a krónikus izomfájdalom, a rossz gyakorlási teljesítmény, az alvászavarok, az étvágycsökkenés és a krónikusan emelkedett pulzusszám a pihentetés vagy a gyakorlás során néhány jel, hogy túl van dolgunk. Ha ezek közül a tünetek közül bármelyiknek szenved, egy hét múlva vegye igénybe az orvosát és a tanúsítvánnyal rendelkező szakembert.

Előnyök

Overtraining