Maximális napi kalóriatartalmú

Az egy nap alatt elégethető kalóriák maximális száma attól függ, milyen edzésprogramban vesz részt és mennyi időtartam van. A legtöbb kalória elégetéséhez vegyen részt a leghatékonyabb tevékenységben mindaddig, amíg biztonságban lehetséges.

Maximális gyakorlási időtartam

Az American College of Sports Medicine azt javasolja, hogy a maximális napi gyakorlat időtartama 90 perc, amelyről azt mondják, szükséges lehet azok számára, akik a testzsír elvesztését szeretnék.

A leghatékonyabb gyakorlat

A MayoClinic.com szerint a futás a leghatékonyabb kalóriaégető fizikai aktivitás. A 150 lb. Személy égett mintegy 986 kalóriát futó 60 percig a sebesség 8 mph. Ha ez a személy 90 percig futott, összesen körülbelül 1.479 kalóriát égetett volna.

szempontok

A súlycsökkenés szükségessé teszi, hogy kalóriahiányt hozzon létre több kalóriát égetve, mint amennyit fogyaszt. A kilencven percig futó kalóriák maximális számát maximalizálhatja, de a bevitel korlátozásával több kalóriaváltozást is létrehozhat. Az alacsony kalóriatartalmú ételek fogyasztása támogatja a testsúlycsökkentő erőfeszítéseit.